Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Pavelló del Vendrell viurà una jornada de l'OK Lliga Plata amb molt en joc i solidària

A l'entrada del partit CE Vendrell-Shum hi haurà un punt de la Creu Roja de recollida de joguines per a infants de famílies vulnerables

Cartell promocional del partit CE Vendrell-Shum en la jornada solidària d'aquest dissabte Cartell promocional del partit CE Vendrell-Shum en la jornada solidària d'aquest dissabte CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 14 Desembre 2019 08:57

Aquest dissabte 14 de desembre, a les 20 h, al Pavelló del Club d'Esports Vendrell, tindrà lloc el partit d'OK Lliga Plata entre el CE Vendrell iel Shum Frit-Ravich. Es tracta d'un partit en el qual hi ha en joc el lideratge del grup sud de la competició perquè es rep la visita del segon classificat.

Una jornada solidària

El partit arriba en una jornada que serà especial. A l'entrada del partit, de 5 euros (gratuïta fins als 14 anys), hi haurà un punt de la Creu Roja de recollida de joguines per a infants de famílies vulnerables. Tothom qui vingui al partit podrà portar una joguina que ha de ser nova i educativa, no sexista i no bèl·lica. Es fa una crida a l'afició a col·laborar-hi perquè en aquest cas també hi ha molt en joc: els drets dels infants. L'equip d'OK Lliga Plata farà una entrega de joguines abans de l'escalfament previ al partit.

El CE Vendrell fa una crida a la participació

Des del CE Vendrell, es fa una crida a l'afició per fer pinya al Club d'Esports amb una promoció de 2x1 a les entrades per a membres d'entitats del Vendrell. Aquest dissabte volen el pavelló ple per donar el màxim suport a l'equip.

A les xarxes socials de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell s'han posat en valor el llegat, la divulgació, la persistència i l'empenta de les entitats del Vendrell i volen ajuntar tots aquests elements per fer pinya al Club d'Esports Vendrell. Per això, si sou membres d'una entitat vendrellenca podreu comprar dues entrades al preu d'una*. Per gaudir d'aquest 2x1 les dues persones hauran d'acreditar que són membres d'una entitat del Vendrell.

Sortejos atractius amb regals sorprenents

Coincidint amb la proximitat de les festes nadalenques, hi hauran regals especials. Comprant tires a 2 euros, es sortejarà un lot format per una ampolla de cava Jané Ventura, un tortell de la Pastisseria Jacqueline i un regal especial de l'equip d'OK Lliga Plata.

Entre les persones que tinguin la targeta de col·laborador/a 2019-20*, també es sortejarà un vermut per a dues persones a La Rectoria de la plaça Nova.

*La targeta de col·laborador/a es pot adquirir a la taquilla del partit. Es recomana consultar els nous preus rebaixat aquest dissabte 14 de desembre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: