Els Voltors sumen la primera victòria a la Divisió d'Honor Catalana

El Club Rugby Tarragona s'imposa amb claredat al Sant Cugat en la segona jornada de la DHT (36-0)

Imatge del partit entre el Club Rugby Tarragona i el Sant Cugat Imatge del partit entre el Club Rugby Tarragona i el Sant Cugat JOSÉ ANTONIO LAHUERTA
Dilluns, 16 Desembre 2019 21:02

La segona jornada de la Divisió d'Honor Catalana Vueling va enfrontar dissabte a la tarda al Club Rugby Tarragona i a al Sant Cugat B al Complex Educatiu, l'antiga Unversitat Laboral en un dia magnífic per al rugbi, tot i el vent inicial.

El partit era important per als dos equips, ja que els Voltors venien de perdre a la primera jornada contra els Trencalòs de Barbastre, i el Sant Cugat tampoc va aconseguir derrotar en la seva visita a domicili al camp del Banyoles-Garrotxa.

Els de Jason Randell van sortir concentrats i amb ganes de marcar el ritme de partit des del xiulet inicial, amb una davantera agressiva i dominant que s'imposava a la visitant perquè la línia obrís el camp i jugués a la mà amb el vent en contra. Óscar Puyo, letal amb espai i metres per córrer, es va colar com una fulla en la línia de tres quarts contrària al minut 8 i va servir en safata el primer assaig per Eloi Boix, transformat per Marc Martorell.

El Tarragona va veure clar que el seu joc era aquest, desordenar amb els seus davanters a l'rival i aprofitar els espais perquè la línia rematés la feina. D'aquesta manera, tot just tres minuts després, Andy García anotava un nou assaig també transformat, i Jere Capiglioni es feia l'amo per la seva banda i marcava dos nous tries perquè el seu equip anés al descans amb un còmode 24-0.

La segona part prometia, amb el vent a favor i el camí obert per seguir sumant punts, però tot i que Òscar Puyo va anotar les seves dues marques habituals pel seu extrem, va ser la lesió de Abdelah Bazzine -després d'un contundent placatge encaixat- la nota negativa de la segona part. Això, sumat a una targeta groga per Alejo Misol, ja que el Sant Cugat va millorar notablement la seva defensa, va fer que els Voltors deixessin el marcador en un valuós 36-0.

La setmana que ve el Club Rugby Tarragona s'enfronta a l'CEU, vuitè a la classificació però un equip seriós aspirant a la corona de la divisió.