Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu cau amb el Liceo i no podrà ser cap de sèrie a la Copa

El Liceo s'emporta el triomf del Palau d'Esports en un partit amb moltes pulsacions i en què el Reus ha fallat tres penals (1-4)

Imatge del partit disputat aquesta nit al Palau d'Esports entre el Reus Deportiu Miró i el Deportivo Liceo Imatge del partit disputat aquesta nit al Palau d'Esports entre el Reus Deportiu Miró i el Deportivo Liceo M.ÀNGELS BLADÉ
Esports Josep Cartanyà
Dimarts, 17 Desembre 2019 21:03

El Reus Deportiu Miró rebia aquesta nit al Liceo en la 13a Jornada de l'OK Lliga que decidia el passi dels 8 equips a la Copa del Rei. En un partit molt revolucionat i calent a la pista, les jugades a pilota parada han condemnat al Reus, que ha caigut amb un Liceo més encertat. Una derrota que impedeix a l'equip roig-i-negre ser cap de sèrie a la Copa. 

El Liceo encarrila el camí cap a la victòria

Després d'uns primers minuts de tanteig, el Liceo s'ha avançat al minut 6 amb un gol de Bruno Di Benedetto, que ha culminat una acció individual amb una bola que no ha pogut rebutjar Marc Julià i ha acabat entrant (0-1). El Reus mirava de reaccionar al gol gallec i Àlex Rodríguez ha estat a punt de sorpendre Carles Grau, al minut 10, amb un xut creuat des de lluny que s'ha estabellat al pal.

El partit s'embogia i s'escalfava a la pista, amb un augment de faltes per part dels dos equips. Enmig d'aquestes anades i vingudes, el Liceo ho ha aprofitat, al minut 18, per ampliar la seva avantatge amb un gol de Maxi Oruste, que ha tingut fortuna amb un rebot final que ha enganyat Ballart (0-2).

A la pista es veia més tensió que no pas joc, amb diverses caigudes de jugadors i amb uns àrbitres que més d'un cop feien la vista grossa. Però al minut 21, una nova caiguda de César Carballeira davant Roberto Di Benedetto ha acabat amb una tartega blava pels dos jugadors.

Mentrestant, els pals també jugaven, Marc Julià, pel Reus Deportiu, i Dava Torres, pel Liceo, han enviat dues pilotes al pal i el marcador no s'ha mogut abans d'arribar al descans.

Ja a la represa, al minut 30, el Liceo comet la seva desena falta d'equip. Marc Julià tenia una bona ocasió de retallar distàncies, però el llançament de la falta directa s'ha estabellat al pal. 
I del possible 1-2 s'ha passat al 0-3, quan al minut 31 Julià ha comès un penal sobre Roberto Di Benedetto, que li ha costat la blava. Dava Torres ha transformat la pena màxima i posava al Liceo a les portes de la victòria.

I si això no era prou, al 32', el Reus Deportiu Miró comet la seva desena falta. El Liceo podia sentenciar, però Roberto Di Benedetto no ha pogut anotar la directa.

Un gol per a l'esperança

Al minut 37, l'àrbitre xiula un penal favorable al Reus, però Àlex Rodríguez no pot marcar. Però en la jugada següent, Dava Torres veu la targeta blava i el mateix Rodríguez ha llançat la falta directa i aquest cop sí l'ha transformada (1-3). Els locals tornaven a entrar a dins del partit. 

El gol ha tingut un efecte positiu en els jugadors de Jordi Garcia, que han aconseguit deixar al Liceo amb menys poder ofensiu. Al minut 41, nou penal sobre Pablo del Río, que César Carballeira no ha pogut anotar. S'escapava una nova ocasió per acostar-se a l'empat.

Al minut 44, el jugador del Liceo Dava Torres veu la segona targeta blava i deixa al seu equip amb inferioritat numèrica. Amb tot això, que el Liceo torna a cometre un penal, Joan Salvat el llança fora i el Reus Deportiu Miró, per tercer cop, no pot anotar un penal.

Marc Grau sentencia pels gallecs

Un minut més tard, penal a l'àrea contrària. Maxi Oruste es disposa a matar el partit, però el llançament de la pena màxima l'atura Càndid Ballart. Però, al minut 47, el Liceo ha rematat l'encontre gràcies a una acció individual de Marc Grau, que ha aprofitat un rebot per anotar el quart i definitiu gol (1-4).

Aquesta derrota impedeix al Reus Deportiu Miró ser cap de sèrie a la Copa del Rei, ja que se situa en cinquena posició de l'OK Lliga, amb 21 punts. 

Fitxa tècnica:

Reus Deportiu Miró (1): Càndid Ballart, Joan Salvat, Romà Bancells, Pablo del Río, Tiago Rafael, Marc Julià, Àlex Rodríguez, César Carballeira, Pablo Nájera i Luka Hernández.

Deportivo Liceo (4): Carles Grau, Bruno Di Benedetto, Fabricio Ciocale, Dava Torres, Roberto Di Benedetto, Facu Bridge, Maxi Oruste, Marc Grau, Franco Platero i Martín R. Garaboa.

Gols:

Primera part: 0-1, Bruno Di Benedetto (6'); 0-2, Maxi Oruste (18').

Segona part: 0-3, Dava Torres (p) (31'); 1-3, Àlex Rodríguez (37'); 1-4, Marc Grau (47').

Faltes d'equip: Reus Deportiu 14 / Liceo 11

Targetes blaves: César Carballeiro (21'), Roberto Di Benedetto (21'), Dava Torres (37'), Dava Torres (44').

Àrbitres: Iñigo López Leiton Zapico i David Godia Canaleta.

Observacions: Partit de la jornada 13 de l'OK Lliga / Palau d'Esports del Reus Deportiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: