El Calafell es classifica per a la Copa del Rei per primera vegada a la història

La victòria dels verds sobre el Lleida (4-2) els assegura la vuitena posició a l'OK Lliga que certifica el passi a la Copa

El CP Calafell s'ha classificat per la Copa del Rei El CP Calafell s'ha classificat per la Copa del Rei CP CALAFELL
Dimarts, 17 Desembre 2019 23:11

El Club Patí Calafell ha fet història aquesta nit i s'ha classificat per primera vegada per jugar la Copa del Rei, gràcies a la victòria aconseguida davant el Lleida al pavelló Joan Ortoll (4-2).

Els jugadors del Baix Penedès han sortit molt endollats des de bon principi i, de ben seguida, han encarrilat el camí cap a la victòria. Sergi Romeu ha estat l'encarregat d'inaugurar el marcador amb un gol al minut 7. Durant la primera part, s'han produït alternatives a les dues àrees que haguessin pogut fer variar el signe del partit, però s'ha arribat al descans amb avantatge local.

A la represa, al minut 27, arriba un gol matiner de Guido Pellizzaro que ha estat clau per minar els ànims dels visitants (2-0). Al minut 32, Sergi Torné ha sentenciat al rival amb el tercer gol d'una nit màgica (3-0).

El gol de la sentència ha arribat de falta directa, després que un jugador del Lleida veiés la targeta blava. Arnau Xaus ha estat l'encarregat de transformar-la i de sentenciar amb el quart gol el partit (4-0).

En el tram final de partit, Àlex Joseph Rueda reduïa distàncies pel Lleida, al minut 47, (4-1) i ell mateix s'encarregaria d'anotar un segon gol pel seu equip, al minut 48 (4-2).

Amb aquesta victòria, els verds fan història classificant-se per la Copa del Reis. I així ho han celebrat amb la seva afició.