El Calafell remunta i aconsegueix una victòria èpica sobre l'Igualada

El CP Calafell aconsegueix capgirar un 1-3 en contra en una gran segona part i acomiada l'any amb un triomf (4-3) que el situa setè de l'OK Lliga

Els jugadors del CP Calafell celebren la última victòria de l'any davant la seva afició Els jugadors del CP Calafell celebren la última victòria de l'any davant la seva afició FRAME / CP CALAFELL
Esports Josep Cartanyà
Dissabte, 21 Desembre 2019 20:10

El CP Calafell afrontava el primer partit de la segona volta davant l'Igualada uns dies després de confirmar el seu passi a la Copa del Rei. El Joan Ortoll ha vibrat després de veure com el seu equip era capaç de remuntar un partit on sempre havia anat a remolc dels de l'Anoia, fins aconseguir la victòria (4-3).

L'Igualada colpeja primer

Després d'uns primers minuts de tanteig i amb ocasions per ambdós equips, l'Igualada ha trencat el gel amb un gol al minut 10. Ha estat fruit d'un contraatac ben combinat que ha acabat amb un tret de Tety Vives, que ha entrat pel segon pal del porter Serra (0-1).

L'Igualada es mostrava letal en els contraatacs i, un minut més tard, Marc Palau recupera una bola i la serveix al pitxitxi de l'OK Lliga, Jordi Méndez, que no ha perdonat (0-2).

El Calafell, voluntariós, l i costava molt definir les seves accions atacants. Al minut 15, Àngel Rodríguez és objecte de penal. El capità Sergi Romeu surt de la banqueta per llançar la pena màxima, però el seu tir l'ha aturat Elegi Deitg, que ha frutat una bona ocasió per tornar a posar al Calafell dins del partit.

Abans d'anar al descans, Oriol Palau l'ha tingut pel Calafell, però el seu llançament ha topat amb el pa de la porteria visitant i ha sortit desviat.

Ja al segon temps, Sergi Torné ha tornat l'esperança al Pavelló Municipal Joana Ortoll, quan al minut 29, ha escurçat distàncies (1-2). Però l'alegria no ha durat ni 20 segons perquè Tety Vives ha enviat una canonada des del centre de la pista, un golàs del jugador de l'Anoia que tornava a posar distància (1-3).

La remuntada dels verds

Tot i el gol de l'Igualada, el CP Calafell no ha deixat d'insistir i de creure en el partit. Finalment, el premi ha arribat al minut 41, quan Àngel Rodríguez ha aparegut pel darrera de la porteria d'Elegi Deitg i ha aconseguit enganyar-lo i foradar la porteria de l'equip de l'Anoia (2-3). Rodríguez retallava distàncies i tornava la il·lusió als locals.

Els verds s'han envalentonat amb el gol i han imposat el seu domini sobre l'Igualada. Al minut 46, Sergi Romeu ha aconseguit anotar el gol de l'empat (3-3) i, en la jugada següent, el capità Sergi Tornés s'ha refet d'aquell penal no anotat a la primera part amb un gol que posava al Calafell per davant (4-3).

L'Igualada ha intentat marcar, fins i tot, retiran el porter i posant el cinquè jugador a la pista, però el Calafell ha resistit en un final d'infern i la victòria s'ha quedat a casa.

D'aquesta manera, el CP Calafell Tot l'Any obria la segona volta i tancava l'any abans de l'aturada de Nadal, amb una victòria que els fa pujar fins la setena posició de l'OK Lliga, amb 21 punts.

Fitxa tècnica:

CP Calafell Tot l'Any (4): Martí Serra, Sergi Romeu, Arnau Xaus, Oriol Palau, Guido Pellizzari, Sergi Torné, Àngel Rodríguez, David París i Albert Marimón.

Igualada Rigat HC (3): Elegi Deitg, Aleix Marimón, Marc Palau, Sergi Pla, Ton Baliu, Bernat Yeste, Tety Vives, Roger Bars, Jordi Méndez i Marc del Valle.

Gols:

Primera part: 0-1, Tety Vives (10'); 0-2, Jordi Méndez (11').

Segona part: 1-2, Sergi Torné (29'); 1-3, Tety Vives (29'); 2-3, Àngel Rodríguez (41'); 3-3, Sergi Romeu (46'); 4-3, Sergi Torné (46').

Faltes d'equip: CP Calafell 7 / Igualada HC 8

Àrbitres: Sergi Mayor Olivan i Joan Nicolàs Abellán

Observacions: Partit de la 14a Jornada de l'OK Lliga / Pavelló Municipal Joan Ortoll