Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Pobla acaba l'any retrobant-se amb la victòria

El CF Pobla de Mafumet goleja al Cerdanyola (3-0) i trenca la mala ratxa de set jornades sense conèixer la victòria

Els jugadors del CF Pobla de Mafumet celebrant la victòria aconseguida als vestidors Els jugadors del CF Pobla de Mafumet celebrant la victòria aconseguida als vestidors CF POBLA DE MAFUMET
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 23 Desembre 2019 00:15

L'entrenador del CF Pobla de Mafumet, Albert Company, expressava així la seva alegria ahir dissabte per la victòria aconseguida al Municipal davant del Cerdanyola: "sobretot per tots aquests", va comentar al seu compte de Twitter, tot referint-se als seus jugadors.

El filial grana va trencar la mala dinàmica de set jornades consecutives sense conèixer la victòria i ho va va fer golejant al Cerdanyola. El primer gol va arribar, al minut 39, abans d'anar al descans, de la mà de Guillem. Karim va ampliar l'avantatge amb un segon gol, al minut 60, i Óscar va arrodonir la victòria amb el tercer gol marcat al minut 91, ja en temps de descompte (3-0).

Després d'aquesta victòria, el CF Pobla Mafumet recupera la cinquena posició del grup V de la Tercera Divisió, amb 30 punts. L'equip d'Albert Company tornarà a la competició després de l'aturada per les Festes de Nadal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: