Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Àguiles B i Salle Tarragona consoliden el primer lloc en el Campionat Territorial Sènior Masculí

En la categoria femenina, l’Arboç supera el Vila-seca en el partit entre els dos primers classificats

Imatge del partit de bàsquet femení CB Tarragona B – Bàsquet Baix Gaià Imatge del partit de bàsquet femení CB Tarragona B – Bàsquet Baix Gaià FCB
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 24 Desembre 2019 14:53

El passat cap de setmana es va disputar la dotzena jornada dels campionats territorials en categoria sènior, tant masculí com femení.

En el grup 1 de la competició masculina, victòria del CB Àguiles B a l’Ametlla de Mar que li serveix per a consolidar el primer lloc de la classificació. També va guanyar el Blue Monkey Tarragona-CB SPSP en el seu desplaçament a La Sénia, i, d’aquesta manera, continua pressionant els colomins.

En l’altre grup del campionat masculí, la Salle Tarragona continua sense conèixer la derrota a la competició. Diumenge va guanyar el CB Constantí Green i consolida el liderat.

Finalment, en el campionat territorial sènior femení, enfrontament entre els dos primers classificats, Bàsquet l’Arboç i CB Vila-seca, amb victòria final de les arbocenques. En un altre partit de la jornada, el CB Tarragona B va vèncer el Bàsquet Baix Gaià.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: