Isaac Salvat i Natàlia Butí s’imposen al Trailseries Colldejou

L'última prova del Circuit Kalenji Trailseries21K 2019 es va celebrar diumenge al més pur estil d'una Sant Silvestre de muntanya

Imatge de la prova del Trailseries Colldejou Imatge de la prova del Trailseries Colldejou BLANCA DE LA SOTILLA
Dimarts, 24 Desembre 2019 18:10

Isaac Salvat i Natàlia Butí es van proclamar aquest diumenge vencedors del Trailseries Colldejou, última prova del Circuit Kalenji Trailseries21K 2019, que es ve celebrar en un ambient nadalenc al més pur estil d'una Sant Silvestre de muntanya en què el vent fou protagonista en els punts més alts del recorregut. La prova era organitzada per la Secció de Muntanya de l'Agrupació Cultural Vila-seca, amb la producció tècnica de Naturetime i la col·laboració de l'Ajuntament de Colldejou.

Salvat va completar els 21km en 1:55:45, seguit de Pol Vilà (1:56:45) i d'Arnau Ansó (1:58:13). En fèmenies Butí (2:34:00) va obtenir quasi cinc minuts de marge sobre Heura Piñol (2:38:48), mentre que el podi el va completar Iciar Lucena (2:45:35).

També hi havia una cursa de quasi 10km que posava fi a la Lliga TGN Nord 2019. En categoria masculina, triom de Dani Castillo (49:30) per davant de Abdel Mouj (51:46) i Enric Caballé (53:18), mentre que en categoria femenina la victòria fou per a Andrea Ruiz (1:09:01), que va estar acompanyada al podi per Laura Teruzzi (1:11:06) i Dolores Mata (1:11:50). Com és habitual, el recorregut de 10km també era obert a camindors i, a més, hi va haver una Start Trail de 5km de caràcter familiar.