Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les caminades populars 'Rutes Reus 2019' tanquen l’any amb més de 6.600 inscrits

Aquest any s'han fet nou caminades, quatre de les quals s'han vinculat a causes solidàries

Una caminada popular de 'Rutes de Reus' Una caminada popular de 'Rutes de Reus' REUS.CAT
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 28 Desembre 2019 17:38

La Regidoria d’Esports fa un balanç molt positiu de les Caminades Populars Rutes Reus 2019, que han aplegat aquest any un total de 6.623 participants inscrits. Les caminades compten amb la participació d'un públic molt heterogeni i familiar, un indicatiu de l’increment de la pràctica de l’activitat física entre la ciutadania, que ha crescut considerablement els últims anys. 

Les caminades Rutes Reus, actuen com a punt de trobada i espai de relació entre persones interessades amb aquesta pràctica i també per conèixer propostes de rutes i itineraris per ampliar la varietat a la seva pràctica quotidiana.

La participació en les edicions d'enguany ha estat la següent: La Marató, 15 de desembre: 715; Taller Baix Camp, 17 de novembre: 786; Fundació Tosquelles, 6 d'octubre: 608; Boca de la Mina, 15 de setembre: 692; Nocturna, 20 de juliol: 713; ASPERCAMP, 9 de juny: 516; Reus-La Pineda, 14 d'abril: 1.148; Reus Transport, 9 de març: 527; Les Borges-Reus, 3 de febrer: 918.

En el perfil dels participants a les caminades, un gruix important ho fan regularment, el 19,5% han participat en 5 o més caminades. Pel que fa a la distribució per sexes dels participants un 64% correspon a la població femenina i la resta, un 36%, a la població masculina.

Aquest any quatre caminades s’han vinculat a causes solidaries de suport a les iniciatives: associació Aspercamp, Fundació Tosquelles, Taller Baix Camp i La Marató de TV3.

Una novetat d’aquest any ha vingut de la mà de Reus Transport en una caminada de dissabte al matí amb la finalitat de gaudir de la posta en funcionament de la nova flota de busos urbans.

Les caminades populars es consoliden com un element motivador, popular i molt valorat per la població en general. Pep Cuerba, Regidor d’Esports, afirma que "estem treballant no tan sols per continuar amb les caminades, també volem incorporar algunes novetats per incentivar, a banda de la participació en aquestes, poder incidir en la pràctica diària de l’activitat física". 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: