Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ja són set els exjugadors del CF Reus investigats pel partit contra el Valladolid de 2017

Entre els quals Ramon Folch o Edgar Badia

Imatge de la celebració d'un dels gols del partit contra el Valladolid Imatge de la celebració d'un dels gols del partit contra el Valladolid REUSDIGITAL.CAT
Esports Reus Digital
Dissabte, 28 Desembre 2019 18:29

Dies enrere es va donar a conèixer que els exjugadors del CF Reus Aritz López Garai i 'Pichu' Atienza van ser detinguts en el marc del 'cas Oikos' per la seva suposada vinculació amb la compra de partits. Tot plegat, i en el cas del conjunt roig-i-negre, té a veure amb el matx disputat a l'estadi, la primavera de 2017, en què es va vèncer el Valladolid per 2-0. Les investigacions policials apunten al fet que la SD Huesca els hauria pagat una xifra al voltant dels 300.000 euros per desfer-se de l'equip castellà i facilitar l'accés de l'aragonès a la promoció d'ascens.

Ara, i segons avança aquest divendres el 'Diari de Tarragona', són un total de set els futbolistes amb passat al CF Reus que han estat detinguts arran d'aquell partit. Es tracta, a banda dels esmentats López Garai i Atienza, de Ramon Folch, Edgar Badia, 'Melli', Alberto Benito i Jordi Codina. El rotatiu apunta que se'ls va detenir el passat dia 2 i posats més tard en llibertat sense que declaressin a excepció de l'exbètic 'Melli'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: