Al CB Salou se li escapa la victòria en el seu debut a casa

El darrer quart condemna els salouencs, que acaben perdent davant el CB Sant Antoni

Imatge del partit CB Salou - CB Sant Antoni disputat aquesta tarda al Pavelló Salou Centre Imatge del partit CB Salou - CB Sant Antoni disputat aquesta tarda al Pavelló Salou Centre CB SALOU
Diumenge, 27 Novembre 2022 20:39

El Brisasol CB Salou no ha pogut obsequiar a la seva afició amb una victòria, després del debut a casa aquesta temporada, un cop finalitzades les obres de millora al Pavelló Salou Centre. El CB Salou ha anat per davant en el marcador, fins que a l'últim quart, el CB Sant Antoni s'ha mostrat més encertat i ha s'ha emportat el triomf (76-80).

Avui s'ha viscut un matx mol igualat. El CB Salou ha completat el primer parcial amb una lleugera avantatge sobre el conjunt eivissenc (26-23). La dinàmica ha estat semblant en el segon quart i s'ha arribat al descans amb un 47-43 favorable al Salou.

Ja a la segona part, el CB Salou ha sapigut frenar l'intent de remuntada del CB Sant Antoni i ha aconseguit arribar al final del tercer parcial encara per davant en el marcador (62-60). Però al darrer quart, el somni de la primera victòria com a locals s'ha esvaït gràcies a un millor encert del quadre visitant, que s'ha acabat emportant el partit (76-80).

Després d'aquesta derrota, el CB Salou segueix en la dotzena posició de la LEB Plata, amb un balanç de 6 derrotes i 2 victòries.

El proper diumenge 4 de desembre, a les 18:15 h, el CB Salou rebrà el CB Cornellà al Pavelló Salou Centre.