El CB Salou guanya l'Horta Godella i es col·loca en zona de permanència

Els de Jesús Muñiz aconsegueixen la segona victòria consecutiva a la LEB Plata (84-69)

Imatge del partit CB Salou - CB Horta Godella disputat aquest diumenge al Salou Center Imatge del partit CB Salou - CB Horta Godella disputat aquest diumenge al Salou Center CB SALOU
Dilluns, 23 Gener 2023 08:18

El CB Salou ha aconseguit aquest diumenge al Pavelló Salou Centre la segona victòria consecutiva a la LEB Plata, després de vèncer el CB Horta Godella per 84-69.

Des de bon inici, el CB Salou va fer un bon partit. El primer parcial va ser el més igualat, tot i que el Salou el va resoldre favorablement (19-16). Al segon quart, els de Jesús Muñiz es van mostrar molt segurs tant en defensa com en atac i van arrribar a la mitja part amb un avantatge superior (46-35).

Ja a la segona part, els de Jesús Muñiz van continuar amb la bona dinàmica i, després del tercer parcial el marcador ja era de 69-44. El CB Salou va saber gestionar els darrers minuts i va assegurar-se la victòria (84-69).

Gràcies a aquesta victòria, el CB Salou es col·loca desè a la LEB Plata, en zona de permanència, amb un balanç de 6 victòries i 11 derrotes.