Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu Virginias es retroba amb la victòria a la pista del Voltregà

Tres gols de David Gelmà i un de Marc Julià serveixen per remuntat el gol inicial dels osonencs

Imatge d'arxiu d'un partit entre el Voltregà i el Reus Deportiu Imatge d'arxiu d'un partit entre el Voltregà i el Reus Deportiu REUS DEPORTIU
Esports Jordi Benavent / Reus Digital
Diumenge, 19 Març 2023 20:09

La Parlem OK Lliga ha arribat a la part decisiva de la competició regular. En aquesta fase s'han de decidir els equips que jugaran el “play-off” per al títol, els dos equips que baixaran directament de categoria i els que hauran de disputar el dramàtic “play-out”. El Reus Deportiu Virginias ha d'intentar classificar-se entre els quatre primers llocs per disposar del factor pista favorable en les eliminatòries dels play-off. A més, els roig-i-negres poden ser el jutge final d'aquesta lliga, en què hauran de jugar amb la majoria dels equips implicats en la part baixa de la taula.

Aquest diumenge, els de Jordi Garcia han visitat el pavelló Municipal Oliveras de la Riva, de Sant Hipòlit, per enfrontar-se al CP Voltregà. Un partit que es presentava com una trampa per als roig-i-negres, ja que els osonencs s’hi jugaven la vida per la seva situació a la classificació. Per la seva part, els reusencs podien estar més pendents del partit de Lliga europea del pròxim dijous amb el Barcelos que d'aquest compromís de lliga. No ha estat així i el Reus ha guanyat per 1-4.

Malgrat tot, els dos equips han sortit decidits a controlar el ritme del partit i les oportunitats de gol s’han succeït a les dues porteries. El primer gol ha arribat al minut 14, quan el jove Lluc Sitjà ha recuperat una bola a la seva pròpia pista i amb velocitat s'ha plantat sol davant de Martí Zapater, que no ha pogut evitar l'1 a 0 per al conjunt que entrena Lluís Teixidó.

Tot i el gol, els roig-i-negres, esperonats per un grup de seguidors reusencs que han anat fins al pavelló osonenc, han continuat amb el mateix guió, s’apropaven cada vegada amb més perill a la porteria del Voltregà. Quan restaven tres minuts i mig per arribar al descans, un fort xut de David Gelmà ha sorprès el porter Miquel Estrada i ha establert l’empat a 1 gol al marcador. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans.

A la represa, els locals han buscat amb més insistència la porteria del Reus. En canvi, el Reus ha preferit alentir el partit amb possessions llargues i sense arriscar la bola. Això ha fet aparèixer els nervis sobre la pista. Al minut 31, Eric Vargas ha vist la primera targeta blava de partit, i Marc Julià no ha pogut batre el porter del Voltregà en la falta directa.

Els locals s'han defensat com podien de les escomeses del Reus, i han disposat d’una bona oportunitat per desfer les taules quan Lluc Sitjà s’ha plantat sol davant de Zapater i el seu xut ha anat al pal.

Però qui no ha deixat passar l’oportunitat per marcar l'1 a 2 ha estat Marc Julià. Venint del darrere del porter local, el jugador olotí ha pogut introduir la bola dins de la porteria. Aquest gol ha fet arriscar els osonencs i només dos minuts més tard, un potent xut de David Gelmà ha fet l'1 a 3 i ha donat tranquil·litat a un Reus Deportiu molt més còmode sobre la pista.

Al minut 49, novament Gelmà ha fet el definitiu 1 a 4, amb un nou xut des de mitjana distància. El jugador torderenc consolidava així un gran partit amb un “hat-trick”.

Amb aquesta victòria, els de Jordi Garcia trenquen amb tres jornades d'OK Lliga sense conèixer la victòria i a partir d'ara se centraran en el decisiu partit de Lliga europea que dijous al vespre jugaran al Palau d'Esports contra el Barcelos. Un triomf dels roig-i-negres contra els portuguesos serviria per segellar el bitllet per a la Final a 8 de la màxima competició continental.

Fitxa del partit:

CP Voltregà Stern Motor (1): Miquel Estrada, Èric Vargas, Dídac Alonso, Jordi Burgaya i Gerard Teixidó.

Reus Deportiu Virginias (4): Martí Zapater, Joan Salvat, Sergi Aragonès, Marc Julià i David Gelmà.

Àrbitres: David Cantos i Alberto Pérez.

Gols: ('14) 1-0 Lluc Sitjà; ('22) 1-1 David Gelmà; ('42) 1-2 Marc Julià; ('44) 1-3 David Gelmà; ('49) 1-4 David Gelmà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: