Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu Virginias cau amb orgull

Els reusencs perden per 3 a 6 davant d'un Barça superior, en l'homenatge a Raül Marín

Imatge del clàssic Reus Deportiu-Barça disputat aquest diumenge al Palau d'Esports Imatge del clàssic Reus Deportiu-Barça disputat aquest diumenge al Palau d'Esports REUS DEPORTIU
Esports Aleix Pérez / Reus Digital
Diumenge, 14 Gener 2024 18:05

L'ambient al Palau d'Esports d’aquest diumenge ha estat el de les grans ocasions dels partits entre el Reus i el Barça, amb una afició entregada al seu equip. En aquesta ocasió Ferran Giménez ha estat el descartat, en una convocatòria que ha recuperat el capità Joan Salvat després de la lesió. El resultat final ha estat de 3-6

El partit ha començat intens, amb poques interrupcions i dos equips que han volgut posar-se per davant des de l’inici. Els atacs i les rèpliques han estat constants, fins que una bona jugada de Sergi Aragonès ha deixat sol Martí Casas per marcar el primer gol de la tarda. Oruste ha tingut l'oportunitat de duplicar l'avantatge, però a la següent jugada Xavier Barroso ha tornat a la igualada al marcador.

Amb l'empat a 1, el partit ha derivat en una calma tensa, amb imprecisions de tots dos equips que els han impedit concloure les jugades. Als compassos finals de la primera part Aragonès s'ha plantat sol davant de Carles Grau, però la seva rematada l'ha tret el porter del Baça. A dos minuts per al final de la primera part, una badada defensiva del Reus Deportiu ha permès a Pau Bargalló rematar en una posició privilegiada per capgirar el marcador. Tot i aquest cop, els reusencs han tingut l'ocasió de posar l'empat a l'últim segon, però Diego Rojas s'ha trobat una vegada més amb el porter del Barça.

La segona part ha començat amb el dinamisme de la primera, amb un Barça amb un atac pacient i un Reus Deportiu que ha intentat amb contraatacs precisos aproximar-se a la porteria contrària. Ignasi Alabart ha tornat a posar la por al cos dels aficionats reusencs amb una rematada que el pal ha escopit. En canvi, Pau Bargalló no ha perdonat i ha posat el tercer gol en una jugada en què els jugadors i aficionats reusencs han reclamat que un jugador del Barça envaïa l'àrea de Càndid Ballart. Poc després, Ignasi Alabart ha posat el quart gol tot culminant una gran jugada de Pau Bargalló.

Una entrada innocent de Llorca a 13 minuts per al final, ha permès una falta que no ha convertit Julià. En l’objectiu d’escurçar distàncies, Arnau Canal s'ha inventat una canonada marca de la casa per posar dempeus el Palau d'Esports (2-4). Diego Rojas ha hagut de deixar la pista per una pilotada accidental que ha impactat en la seva cara i que ha requerit assistència mèdica.

Quan semblava que els reusencs es podien tornar a apropar al marcador, ha aparegut amb un toc subtil Panadero per posar el 2 a 5. Amb aquest resultat ja les cames han començat a pesar, i els reusencs han optat pels xuts llunyans que han repel·lit amb molt encert Carles Grau. El 2 a 6 l'ha posat João Rodrigues, amb una potent canonada, inapel·lable per a Càndid Ballart. Sergi Aragonès ha retallat distàncies a l'últim minut de partit.

Gràcies, Marín!

Un cop finalitzat el partit, el club ha fet un homenatge a Raül Marín, el llegendari jugador reusenc que l’estiu passat va fer oficial la seva retirada. Juntament amb els trofeus obtinguts en la seva estada a Reus i acompanyat de la seva família, tots els aficionats s'han quedat per a reconèixer el que ara mateix és el segon entrenador del Reus Deportiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: