El Nàstic sua per aconseguir els tres punts amb un home més

Els granes guanyen al Tenerife per 2-1 amb gols d'Emana i Naranjo. Els visitants van plantar cara, jugant amb 10 des del 36'

El Nástic va aconseguir ahir la desena victòria d'aquesta temporada, en guanyar al Tenerife en un partit que els granes es van complicar en excés, ja que després de posar-se 2-0, els illencs van escurçar distàncies amb un home menys. Fins i tot van poder empatar en més d'una ocasió.

El partit va començar amb un ritme pausat. Els dos equips abusaven molt del joc en el seu propi camp, i durant els primers minuts no és van veure gaires aproximacions. La primera arribada amb cert perill no va caure fins el minut 28, i va ser pels tinerfenys. En la sacada rápida d'una falta llunyana, la pilota cau al Choco Lozano, qui des del punt de penal rematava per sobre del travesser.

El Nástic, que es mantenia amb ordre sobre la gespa, només va necessitar una ocasió clara per obrir la llauna. Una altra falta centrada a l'àrea per Juan Muñiz arriba a Emana, qui s'anticipa als defenses i pentina la pilota, que entra suaument a la porteria de Dani Hernández (32'). El pertot es posava de cara pel Nástic, i encara es posaria millor quan quatre minuts més tard el defensor Jorge veia la segona targeta groga en derribar a Naranjo quan es dirigia cap a la porteria. El Tenerife es quedava amb un home menys, i tot just en la jugada següent, aprofitant la desconfiguració tàctica que havia provocat l'expulsió, Emanà posava una pilota a l'espai per a el mateix Naranjo, qui definia a la perfecció i feia el 2-0 (39'). El partit estava encarrilat, i el Nástic va marxar al vestidor amb la sensació de que podia aprofitar per aconseguir un resultat abultat dels que apugen la moral.

Però la segona meitat va ser completament diferent. El Tenerife no va llençar la tovallola en cap moment, i només començar la segona meitat, Omar va escurçar distancies pels "chicharreros", al rematar una centrada des de la banda que aparentment no tenia massa perill. Amb un home més al camp, el Nástic no podía fer valer la superioritat numèrica, i els visitants van tenir fins a 3 ocasions clares per empatar el matx. El mateix Omar, uns minuts després de marcar el primer, va estavellar una pilota al pal. Ja al 92', Tomàs Martínez va caçar una pilota a la frontal, i la va engaltar amb força cap a porteria. Manolo Reina estava atent i va blocar la pilota, i de pas, uns tres punts més suats del que haurien esperat els prop de sis mil espectadors que es van aplegar al Nou Estadi.

Aquesta patida victòria permet al Nástic tornar a ocupar la zona de promoció a la Primera Divisió, alhora que torna a encadenar 3 jornades sense conèixer la derrota. Instal·lats en la sisena posició amb 37 punts, els granes tindran el pròxim comprimís a Montilivi, on s'enfrontaran al un Girona instal·lat a la zona mitja de la taula.

Fitxa tècnica

Club Gimnàstic de Tarragona
Reina, Xisco Campos, Xavi Molina, Pablo Marí, Mossa, Madinda (Aburjania 73'), Tejera, Palanca (Ferran Giner 81'), Achille Emana, Juan Muñiz (Stéphane Emana 50') i Naranjo

CD Tenerife
Dani Hernández, Carlos Ruiz, Alberto, Jorge Sáenz, Raúl Cámara (Cristian García 62'), Vitolo (Martínez 84'), Aitor Sanz, Saúl, Jairo (Nano 77'), Omar i Lozano

Assistència: 5.921 espectadors

El Nàstic va aconseguir una treballada victòria que l'ha situat en zona de play off d'ascens. El Nàstic va aconseguir una treballada victòria que l'ha situat en zona de play off d'ascens. CEDIDA.