Victòria treballada del CB Valls davant del Joventut (77-69)

Els vallencs segueixen enganxats al tren de la lluita pel play-off d'ascens

Imatge del partit CB Valls - Joventut disputat aquest dissabte al Joana Ballart Imatge del partit CB Valls - Joventut disputat aquest dissabte al Joana Ballart CEDIDA
Dissabte, 10 Febrer 2024 18:35

El Club Bàsquet Valls ha sumat una nova victòria contra el Joventut per 77-69 en el partit disputat aquest dissabte al Pavelló Joana Ballart.

Els vallencs han hagut de treballar de valent durant tot el partit per aconseguir el premi final. El primer quart ha estat una mostra de la igualtat que s'ha viscut en el parquet, i que acabat amb el 16-16. Al segon període, el CB Valls ha pogut agafar una lleugera avantatge, que l'ha permès arribar al descans amb un marcador favorable (43-47).

Al tercer període, el filial de la Penya ha posat les coses díficils al combinat vallenc i ha aconseguit retallar distàncies (60-57). Com era d'esperar, el partit no s'ha decidit fins als últims minuts, en què el CB Valls ha sapigut gestionar els moments claus. Al final, nova victòria vallenca per 77-69.

Després d'aquesta jornada, el CB Valls es manté a la tercera posició del grup C-A de la Lliga EBA, amb un balanç de 14 victòries i 4 derrotes.