Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arrenca la Setmana del Tennis Taula a Reus amb protagonisme per la integració i unitat

Els tornejos tindran lloc del 23 de febrer al 3 de març

Imatge de la presentació de la Setmana del Tennis Taula a Reus Imatge de la presentació de la Setmana del Tennis Taula a Reus AJUNTAMENT DE REUS
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 23 Febrer 2024 11:42

Dimarts 20 de febrer es va presentar de manera oficial la Setmana del Tennis Taula a Reus, que se celebrarà el 23 de febrer al 3 de març. L’acte va comptar amb la presència del regidor d'Esports i Salut de l'Ajuntament de Reus, Enrique Martín, el president del CTT Ganxets, Joan Carles Virgili, i el representant de la Cambra de Comerç de Reus, Miquel Domingo.

El regidor d'Esports i Salut de l'Ajuntament de Reus, Enrique Martín afirma que "volem reconèixer la feina que és a des del CTT Ganxets per promocionar l'esport i el tennis taula, que és un aspecte molt important".

Per Joan Carles Virgili "és un plaer organitzar aquesta Setmana", i ha destacat el gran èxits dels tornejos com el de Parkinson. Virgili ha explicat "la importància de la part social i la possibilitat de donar cabuda a tots els sectors. Qualsevol persona pot jugar a tennis de taula més enllà de les seves condicions".
Setmana del Tennis Taula

Hi haurà diferents tornejos, xerrades i conferències, com ara tornejos per a persones amb Parkinson, Salut Mental, Torneig de la dona, de famílies o el d'Empreses, aquest últim organitzat amb la col·laboració de la Regidoria de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement de l'Ajuntament de Reus.

Altres sectors tindran el seu dia i el seu moment en aquesta iniciativa promoguda per al club del Baix Camp que presideix Joan Carles Virgili; el Ganxets, amb equip a la Superdivisió femenina, que ha jugat la Champions femenina i que té títols catalans i estatals en les categories d'edat i absoluta, “no només té en compte l'elit, sinó també té projectes i molt en compte altres aspectes més solidaris i d'ajuda i col·laboració en integració i unitat”.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: