Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un mal inici condemna el CBT a Mataró (75-66)

Aquesta derrota suposa un nou entrebanc en la lluita per la permanència

Imatge del partit disputat aquest dissabte entre UE Mataró i CBT Imatge del partit disputat aquest dissabte entre UE Mataró i CBT CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 02 Març 2024 21:48

El CBT ha perdut aquest dissabte a la pista de la UE Mataró per 75-62 en un partit on els tarragonins no han tingut gaires opcions.

La clau del partit ha estat el mal inici de l'Ibersol CBT, que ha vist com el Mataró tancava el primer període amb un contundent 23-8. Aquest quart ha acabat condicionant als tarragonins ja que, si bé ha aconseguit igualar la resta de períodes, no ha pogut retallar l'avantatge dels locals, que arribaven al descans amb un marcador favorable de 42-31. 

A la segona meitat, el matx ha estat molt igualat, però la UE Mataró ha mantingut el seu avantatge al final del tercer parcial (62-51) i fins al final del partit (75-66).

Després d'aquesta jornada, el CBT es manté penúltim a la tretzena posició de la LEB Plata "Est", amb un balanç de 6 victòries i 15 derrotes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: