Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Verdejo salva un punt al camp del Castelldefels

El Reus FC Reddis empata a 0 en un partit en què el porter és el protagonista

Xavi Jaime i Xavi Molina en una jugada del Reus FC Reddis a Castelldefels Xavi Jaime i Xavi Molina en una jugada del Reus FC Reddis a Castelldefels ANDRÉS ROMERO
Esports Aleix Pérez / Reus Digital
Diumenge, 24 Març 2024 19:02

El Reus FC Reddis ha fet una exhibició defensiva aquest diumenge, però no és capaç de passar de l'empat a 0 en la seva visita al camp del cuer de la classificació, el Castelldefels.

Després de la dura derrota a casa, els reusencs afrontaven aquest partit com una oportunitat per tornar a la dinàmica positiva. Tot i això, les nombroses baixes han obligat Marc Carrasco a plantejar un onze inicial de mínims, amb jugadors que han disputat pocs minuts durant la temporada com Maxi Rosales o Pol Benito, per a pal•liar la falta de futbolistes titulars com Ricardo Vaz o Ramon Folch.

El partit ha començat amb ocasions per als reusencs. Aitor Serrano ha enviat un xut des de fora de l'àrea a l'esquerra de la porteria i seguidament Sardà ha perdonat una ocasió manifesta dins de l'àrea. Amb el pas dels minuts, el Castelldefels ha començat a a aproximar-se amb molt de perill a la porteria visitant, i això ha motivat que Alejandro Verdejo hagi estat el jugador més destacat del partit. El porter nascut a Cambrils ha estat el gran protagonista, amb aturades de molt de mèrit que han mantingut dins del partit a un equip que ha acusat novament la presència de Ramon Folch al mig del camp, i que encara estarà sis setmanes de baixa.

A la segona part el guió ha estat similar al final de la primera, amb un Raúl Melo que ha tret sota pals al minut 54 una pilota destinada a acabar en gol, i Verdejo aturant a tort i a dret l'ofensiva local. Les substitucions de Marc Carrasco han permès guanyar profunditat per banda per centrar pilotes, fet que ha permès als reusencs disposar d’un parell d'ocasions al final del partit per endur-se els tres punts, però novament la falta d'encert dels reusencs els ha passat factura.

Nou resultat que no reverteix la dinàmica negativa del Reus FC Reddis, que veu allunyar-se la zona de play-off i amb una zona mitjana de la classificació que s'està compactant. Els reusencs rebran aquest dijous al segon classificat, l'Hospitalet.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: