Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Nàstic acaba embogit davant Unionistas i perd terreny per la primera plaça (0-1)

Els de Dani Vidal sucumbeixen al joc travat dels salmantins i es tornen a quedar a 0 al Nou Estadi

David Concha en una acció del Nàstic-Unionistas David Concha en una acció del Nàstic-Unionistas NÀSTIC DE TARRAGONA
Esports Abel Casanovas
Dilluns, 25 Març 2024 00:29

El Nàstic continua immers en una espècie de mini crisi després de sumar el tercer partit sense sumar la victòria. Els de Dani Vidal han perdut davant d’Unionistas de Salamanca, un conjunt que ha implementat el seu estil dur i poc fluid, amb interrupcions i pèrdues de temps continues, i han aconseguit amarrar els tres punts en un duel que ha recordat als típics de l’extinta Segona Divisió B.

El tècnic tarragoní apostava pel seu onze de gala, tornant a donar les bandes a Jaume Jardí i Concha, amb Gorostidi consolidant-se com el recanvi de garanties d’Oscar Sanz. El basc està retornant la confiança al seu entrenador amb actuacions solvents, donant equilibri a la medul·lar i buscant passades a l’abast d’aquells futbolistes tocats per una vareta màgica.

El Nàstic ha entrat amb força al partit, buscant ser vertical i amb Concha exhibint-se a la banda esquerra. Una primera part que pràcticament no ha vist ocasions ni tirs a porta, els locals intentaven imprimir un ritme frenètic que es veia constantment interromput pels visitants. Els de Dani Ponz s’han dedicat a tallar jugades amb entrades contundents i dures, anant a terra fingint lesions i esgarrapant els màxims segons possibles al cronòmetre.

Els de Dani Vidal ha acabat sucumbint i entrant en aquesta dinàmica que ha instal·lat Unionistas. Només Jaume Jardí ha estat capaç de buscar porteria en tota la primera meitat, ja en temps afegit, després de provar des de la frontal un xut potentíssim que s’ha impactat al travesser.

La segona meitat no ha augurava un panorama més optimista que el que s’havia vist en els primers 45 minuts. Concha comandava la banda esquerra intentant buscar una esquerda en la defensa salmantina que no perdia la compostura en cap moment.

El Nàstic es frustrava i Unionistas començava a detectar el nerviosisme que s’anava instal·lant en el Nou Estadi Costa Daurada. En una jugada embolicada, la pilota ha anat a parar a la banda esquerra de l’atac del conjunt de Salamanca, que en posició dubtosa ha posat l’esfèric al punt de penal perquè la pentinés Rastrojo, que ha prolongat per Losada per avançar al conjunt visitant en el marcador, també en posició dubtosa. Segurament, en una categoria superior, el VAR hauria hagut de traçar línies per donar validesa a l’acció (0-1).

Si els de Dani Vidal ja estaven en plena fase de desesperació, el gol d’Unionistas ha acabat de trasbalsar del tot un conjunt grana que ha estat incapaç de reaccionar i buscar la remuntada. L’entrada de Mula ha revolucionat una mica l’atac tarragoní, però no el suficient perquè el Nàstic tornés a agafar el pols al partit.

El Nàstic descendeix fins a la 4a posició i se situa a 4 punts del Deportivo de La Coruña, que continua aferrat a la primera plaça. El pròxim compromís serà davant la Ponferradina, també en hores baixes, al Toralín de Ponferrada a les 12 h. Duel directe per començar a assegurar la zona play off.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: