Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Nàstic s’apunta al play off (1-0)

Un gol del centenari Pablo Fernández permet distanciar-se 8 punts de la sisena plaça, quan en queden 15 en joc

Alan Godoy lluitant una pilota en el partit que ha enfrontat al Nàstic amb el Celta Fortuna Alan Godoy lluitant una pilota en el partit que ha enfrontat al Nàstic amb el Celta Fortuna NÀSTIC DE TARRAGONA
Esports Abel Casanovas
Diumenge, 21 abril 2024 16:00

El Nàstic s’apunta al play off. Els de Dani Vidal fan un pas de gegant per assegurar-se la promoció d’ascens després de vèncer al Celta Fortuna, el millor rival que ha passat per Tarragona, gràcies a un gol de Pablo Fernández.

L’asturià ha estat el protagonista a l’inici del partit rebent l’homenatge i el reconeixement pels seus 100 partits amb la samarreta del Nàstic. La seva diana, la 7a de la temporada, permet allunyar-se 8 punts de la Cultural Leonesa (sisè classificat i pròxim rival) quan en queden 15 per disputar. A més, el resultat aconseguit al partit d’anada, 3-0, dona certa avantatge al conjunt tarragoní de cara a assegurar el gol average particular amb els lleonesos.

Dani Vidal tornava a donar la titularitat a Alan Godoy, el canari ha estat la nota positiva de l’inici del partit, ja que no ha parat de pressionar al porter Ruly i s’ha buidat completament intentant recuperar la pilota a camp contrari.

L’energia de l’extrem cedit per l’Alavés ha contagiat als seus companys, que han exercit una pressió asfixiant a la sortida de pilota del filial gallec. En una d’aquestes, s’ha acabat forçant una pèrdua que ha anat a peus de Jaume Jardí, l’ha cedit a Montalvo, que des de la frontal ha provat sort, però Ruly, molt atent, l’ha neutralitzat.

El Celta Fortuna s’ha començat a expulsar la pressió dels homes de Dani Vidal i ha iniciat el recital combinatiu sobre la impecable gespa de nou estadi. Els de Fredi Álvarez han donat una lliçó magistral de futbol associatiu sobre l’impecable gespa del Nou Estadi Costa Daurada. El filial gallec, tot i no incomodar en excés la porteria de Varo, ha demostrat perquè va liderar la classificació durant bona part de la temporada.

El Nàstic esperava replegat a camp propi, intentant tapar les possibles esquerdes que podien detectar els futbolistes del Celta Fortuna, per recuperar i construir la transició. De nou Jaume Jardí ha pogut avançar al Nàstic, però la defensa ho ha evitat. Abans del descans, Godoy ha estat el més llest de la classe i ha posat la punta de la bota per anticipar-se i superar a Ruly, l’esfèric ha impactat a l’exterior de la xarxa.

La segona meitat no presagiava un canvi radical de guió, el Celta Fortuna gaudia de la possessió i el Nàstic esperava per recuperar i plantar-se ràpid a camp rival. Andy ha posat una pilota per Joan Oriol, el capità ha guanyat línia de fons i ha tret una centrada mesurada al punt de penal, Pablo Fernández, amb una rematada impecable, ha superat Ruly pel deliri dels gairebé 8.000 assistents a l’estadi. Setè gol pel davanter de Candás, assolint el seu millor registre com a jugador grana i tornant a posar la seva qualitat al servei de l’equip.

El gol ha accentuat més encara el pla de partit, la muralla grana ha protegit l’àrea d’Alberto Varo i han assegurat tres punts més, de nou amb patiment i molt d’esforç, que suposen un pas de gegant cap a l’objectiu.

El xiulet final, la pinya dels homes de Dani Vidal al mig del camp i l’ovació final del públic presagien que Tarragona comença a engalanar-se per la promoció d’ascens, que ja és a tocar.

El Nàstic visitarà el Reino de León per medir-se a la Cultural Leonesa, sisè classificat i a 8 punts dels grana. Una victòria a terres lleoneses permetria tornar amb la classificació gairebé matemàtica.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: