La Pobla perd contra la Grama i s'apropa a la zona de descens

El filial grana cau per 2 a 0 al Municipal de Santa Coloma de Gramanet i es queda a tres punts de la zona vermella

Imatge del partit FE Grama - CF Pobla de Mafumet disputat aquest migdia al Municipal de Santa Coloma Imatge del partit FE Grama - CF Pobla de Mafumet disputat aquest migdia al Municipal de Santa Coloma FE GRAMA
Diumenge, 21 abril 2024 15:11

El CF Pobla de Mafumet ha caigut contra la F.E.Grama per 2 a 0 en el partit disputat aquest migdia al Municipal de Santa Coloma de Gramanet. El filial grana ha pagat cara una mala primera meitat i s'apropa perillosament a la zona de descens.

La Pobla ha fet una primera meitat fluixa, en què no ha causat perill sobre la porteria local. Al minut 33, Varona ha marcat el primer gol de la Grama gràcies a un xut potent des de dins de l'àrea (1-0). I a les acaballes de la primera part, al 45', Padillo ha fet un golàs des del mig camp, després de veure el porter Pepo (2-0). Amb aquest resultat s'arribaria al descans.

Al segon temps, la Pobla s'ha estirat més i ha arribat amb més perill sobre la porteria de la Grama. Al minut 56, Marcel l'ha tingut amb un u contra u davant el porter local Sergio, que ha acabat atrapant la pilota. Barragán també ho aprovat al 60, però la seva rematada ha sortit desviada. Cinc minuts més tard, Pouget ha gaudit d'una altra ocasió claríssima de gol, però Sergio ha tornat a salvar la Grama. La pilota no volia entrar i la Grama ha aconseguit assegurar-se la victòria (2-0).

Després d'aquesta derrota, el CF Pobla cau fins a la quinzena posició, a la zona calenta del grup V de la Tercera Federación, amb 35 punts, a només tres de la zona de descens directa que marca el FC Vilafranca (32 punts).