Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Nàstic es desdibuixa a León (3-0)

La falta de contundència defensiva deixa als de Dani Vidal sense victòria i dona vida a la Cultural Leonesa

Imatge d'una acció del partit entre el Nàstic i la Cultural Leonesa Imatge d'una acció del partit entre el Nàstic i la Cultural Leonesa NÀSTIC DE TARRAGONA
Esports Abel Casanovas
Dilluns, 29 abril 2024 00:22

El Nàstic ha encaixat una dolorosa derrota a León. Una derrota d’aquelles que fan mal i pesen mentalment, i més en aquest tram final i clau de la temporada. Els de Dani Vidal han donat vida a la Cultural Leonesa, que semblava desnonada de la lluita pel play off, i es deixen igualar el gol average particular.

Sembla mentida que l’equip que compta amb la defensa menys golejada de tota la categoria i que està en el “top 5” de les europees, acabi derrotat en un partit marcat per la falta de contundència defensiva. El Nàstic encara no ha assegurat la seva presència al play off d’asencs.

Dani Vidal tornava a sorprendre amb l’onze inicial. Óscar Sanz recuperava la titularitat després de superar la lesió acompanyat per Marc Montalvo. Godoy tornava a l’atac, demostrant una vegada més que és la peça clau perquè l’equip recuperi l’essència de la pressió alta.

Millor impossible ha estat l’inici de partit pels tarragonins, ben plantats al terreny de joc, amb bones passades i buscant la porteria rival per avançar-se al marcador. Alan Godoy, amb un toc excel·lent de primeres ha habilitat a Jaume Jardí, el reusenc ha rematat i la pilota ha acabat impactant al travesser. Semblava que els de Dani Vidal tenien al rival contra les cordes.

Sense gairebé senyals de vida, la Cultural Leonesa ha fet valer la seva condició de local intentant recuperar la possessió i dominar el partit. En una jugada que no transmetia perill aparent, Diego Barri s’ha desfet amb una facilitat insultant de Montalvo, s’ha plantat a l’àrea, nou retall a Nacho, xut al primer pal i pilota al fons de la xarxa (1-0). Difícil d’explicar, perquè si per alguna cosa s’ha caracteritzat el Nàstic aquesta temporada, és per la seva solvència i contundència defensiva.

La Cultural ha assestat un cop molt dur al conjunt tarragoní, que ha vist com amb molt poc han estat capaços de fer mal. Tot i així el Nàstic no ha perdut la compostura, i Alan Godoy ha estat a punt d’aconseguir l’empat; el jugador cedit per l’Alavés ha intentat aprofitar una centrada d’Andy amb una rematada acrobàtica que ha sortit fregant el pal de la porteria d’Amigo.

Jaume Jardí sí que ha trobat el premi del gol, però l’assistent l’ha invalidat per fora de joc. El reusenc ha rematat amb gran qualitat una falta lateral, impossible per Amigo, però es trobava més avançat que la línia defensiva lleonesa.

Andy també ho ha provat de fora l’àrea, però la rematada ha estat massa innocent, sense problemes pel meta local.

Dani Vidal ha iniciat la segona part amb el canvi obligat de Nacho per Unai Dufur. El central navarrès no ha tingut la millor entrada al partit, ja que ha sortit a la fotografia del segon gol local. Barri ha filtrat una pilota a Berto, però la mil·lèsima de segon de dubte de Dufur, l’ha deixat sol davant Alberto Varo, que només ha pogut veure com la pilota se li colava per sota les cames i entrava al fons de la xarxa (2-0).

Per si encara no hi havia més despropòsits, el Nàstic ha estat víctima de la temuda “llei de l’ex”. Després d’un rebuig defectuós de Dufur, Guillermo ha estat el més llest de la classe per afusellar a Varo i sentenciar del tot el partit (3-0). El basc, que va marcar 9 gols la temporada passada amb la samarreta grana, fa el seu quart del seu compte particular davant del seu exclub.

El Nàstic, completament desdibuixat, ha intentat buscar el gol de l’honor que permetés tornar de terres lleoneses amb el gol average particular guanyat. Això tampoc ha estat possible.

Amb aquesta victoria, els de Raúl Llona es reenganxen a la lluita pel play off i se situen a cinc punts dels de Dani Vidal, que mantindran la tercera posició i continuen depenent d’ells mateixos per assegurar la participació en la promoció d’ascens.

La pròxima visita serà a la Nova Creu Alta, davant d’un Sabadell ferit que es juga el tot o res per intentar mantenir la categoria. El duel arrencarà diumenge 5 de maig a les 18 h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: