Derrota agredolça dels Voltors de Tarragona contra el CEU de Barcelona

El partit va deixar moltes targetes grogues, manca d’encert en placatges i irregularitat en el joc

La jornada de dissabte passat es presentava pel primer equip del Rugby Tarragona com una bona oportunitat per refer-se del mal joc de la setmana anterior contra el GEIG de Girona. El partit es disputava a casa contra l’equip CEU de Barcelona. Els primers minuts, de possessió constant pels barcelonins, donaven la sensació què el rival seria assequible. Els Voltors defensaven amb intensitat, i els visitants només aconseguien progressos territorials mínims.

El domini, però, va caure lentament de part de la davantera del CEU. Molt superiors en les fases estàtiques, els de Barcelona proposaven dificultats cada cop que s’agrupaven, concentrant la gairebé totalitat del seu joc en aquest recurs. Mentre els tarragonins no disposaven de prou possessions per construir el seu atac, els visitants agafaven confiança i arribaven a gaudir d’un avantatge de 3 a 13 abans de la primera part.
Malgrat el seu irregular joc, els de Tarragona van acurtar distàncies i van mantenir les possibilitats amb un marcador de 10 a 13 fins gairebé el final del partit. En els últims minuts, però, en lloc d’aconseguir capgirar el marcador, van ser els visitants qui van rematar el resultat amb el 10 a 20 final.

El regust pels locals, al final, era agredolç. Moltes targetes grogues, insuficient percentatge d’encert en matèria de placatges, la lesió d’en Pau Moreno, i l’esmentada irregularitat, en general, en la qualitat del joc. D’altra banda, però, atenent al marcador, el fet que un dels equips més consolidats en aquesta categoria com és el CEU de Barcelona hagués d’esperar a sentenciar el partit al minut 82, va permetre un optimisme en termes generals entre els tarragonins.

Victòria dels infantils i dels cadets

Els Voltors S16 van disputar la jornada a Girona el passat dissabte contra el GEIEG obtenint una contundent victòria amb un marcador de 10 a 116. Aquest resultat situa als tarragonins al tercer lloc de la taula de Segona Catalana amb 15 punts.

Els cadets van jugar contra el BUC a La Foixarda en un disputat partit que va acabar amb victòria dels Voltors amb un ajustat marcador de 22-25. Aquest resultat ha fet pujar als tarragonins a la taula de Primera Catalana on ara ocupen el cinquè lloc amb 6 punts.

El Club Rugby Tarragona es va enfrontar dissabte amb el CEU de Barcelona. El Club Rugby Tarragona es va enfrontar dissabte amb el CEU de Barcelona. CEDIDA.