Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Últim dia per sol·licitar l'acreditació per al Tast de Professionals

El Tast de Professionals reunirà el 7 de maig cellers de la DOQ Priorat i la DO Montsant amb sommeliers, restauradors, distribuïdors, importadors i premsa especialitzada

Imatge d'arxiu del Tast de Professionals de la Fira del Vi de Falset Imatge d'arxiu del Tast de Professionals de la Fira del Vi de Falset ARXIU / INFOCAMP
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimecres, 25 abril 2018 18:37

Aquest dijous 26 d'abril finalitza el termini per sol·licitar l'acreditació per al Tast de Professionals, que se celebrarà el dilluns 7 de maig, com a últim acte de la 23a edició de la Fira del Vi de Falset. El Tast de Professionals reunirà, un any més, cellers de la DOQ Priorat i la DO Montsant amb sommeliers, restauradors, distribuïdors, importadors i premsa especialitzada.

Els professionals que vulguin assistir al tast, poden sol·licitar la seva acreditació fins demà 26 d'abril al correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant el seu nom, empresa a la qual pertanyen i càrrec. Aquest any, a més, també cal indicar si els professionals utilitzaran el servei de restauració gratuït que hi haurà al finalitzar el tast. Totes les acreditacions seran validades per l'organització.

El Tast de Professionals és un dels actes que atorga valor afegit a la Fira del Vi de Falset. Complementa la mostra de vins que té lloc a peu de carrer durant el cap de setmana, adreçada al consumidor final i de caràcter més lúdic i popular.

Per sisè any, l'organització del Tast de Professionals va a càrrec de la DO Montsant i la DOQ Priorat, en una clara intenció de potenciar el vessant professional de la Fira. En l'edició de 2013, les DO de la comarca van agafar el relleu de l'Ajuntament de Falset en la gestió d'aquest esdeveniment, tot i que el consistori es manté com a col·laborador en l'organització de l'acte i hi presta suport logístic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: