Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Posposada l'Úrsula Beer Fest de Valls

La mostra de cerveses del territori, prevista pels dies 18 i 19 d'octubre, s'ajorna amb motiu de la vaga convocada per aquest divendres

El regidor de Comerç i Turisme de Valls, Òscar Peris, i el propietari de Xarcuteria Queralt, Xavi Queralt, van presentar la 1a Úrsula Beer Fest El regidor de Comerç i Turisme de Valls, Òscar Peris, i el propietari de Xarcuteria Queralt, Xavi Queralt, van presentar la 1a Úrsula Beer Fest JOSEP CARTANYÀ
Gastronomia Redacció Infocamp
Dijous, 17 Octubre 2019 12:24

L'Ajuntament de Valls ha anunciat que l'Úrsula Beer Fest, prevista pels dies 18 i 19 d'octubre al Portal Nou, es posposa amb motiu de la vaga general convocada per aquest divendres. La nova data per aquest esdeveniment s'anunciarà properament.

La Regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Valls organitza aquesta activitat, en què vuit productors de cervesa del territori muntaran els seus estands de cervesa artesana, que els visitants podran acompanyar amb salsitxes casolanes elaborades per quatre cansaladeries de la ciutat, música i activitats paral·leles.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: