Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus es posiciona com a "Capital del Vermut" amb un gran esdeveniment al centre de Madrid

L'acte, que ha aplegat més de 200 persones, ha comptat amb una demostració de còctel de Vermut de Reus a càrrec de la coctelera Raquel Espolio

L'alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, i la regidora de Projecció de Ciutat, Noemí Llauradó, amb la humorista i presentadora de televisió, la reusenca Eva Soriano L'alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, i la regidora de Projecció de Ciutat, Noemí Llauradó, amb la humorista i presentadora de televisió, la reusenca Eva Soriano REUS.CAT
Gastronomia Redacció Infocamp
Dijous, 18 abril 2024 21:25

La ciutat de Reus s'ha posicionat aquesta tarda com la Capital del Vermut des del 1892 amb un gran esdeveniment promocional que s'ha celebrat a la terrassa de l'Hotel Emperador, a la Gran Via, de Madrid. L'acte, que ha comptat amb l'assistència de més de 200 persones, ha començat amb una recepció dels assistents, seguit d'una degustació del còctel fet amb Vermut Rosé.

L'alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, i la regidora de Projecció de Ciutat, Noemí Llauradó, han presentat la ciutat de Reus davant dels assistents i després s'ha fet la presentació de “Reus capital del Vermut” per part del sommelier reusenc especialitzat en Vermut, Marc Niubó.

Més tard, la coctelera Raquel Espolio, que encapçala actualment uns dels speakeasy de moda a Madrid, ha fet una demostració de còctel de Vermut de Reus amb les seves dues varietats. Finalitzada la demostració dels còctels s'ha iniciat un aperitiu i espai “networking” pels assistents.

coctelera Vermut de Reus

Demostració de la coctelera Raquel Espolio (Reus.cat)

L'acció de promoció de la ciutat de Reus s'ha dut a terme davant d'un nombrós públic, el 70% del qual correspon a mitjans de comunicació de la capital estatal i, la resta, representants del sector de la restauració, molt importants pel posicionament de la capital del Baix Camp com a punt de destinació important pel sector enoturístic i gastronòmic.

Reus ha fet gala, per tant, de la riquesa turística i cultural de la ciutat davant d'uns sectors de professionals que en poden ser prescriptors, entre els quals hi ha hagut la popular humorista i presentadora de televisió, la reusenca Eva Soriano.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: