Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Sabor Salou' se celebra al passeig Jaume I, del 3 al 5 de maig

Aquesta festa sensorial que cada any congrega més de 40.000 persones espera superar les expectatives, tant de visitants com d'experiències culinàries

Sabor Salou congrega cada any més de 40.000 aficionats a la bona cuina, tant residents com visitants Sabor Salou congrega cada any més de 40.000 aficionats a la bona cuina, tant residents com visitants AJUNTAMENT DE SALOU
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 19 abril 2024 00:27

La XII edició de Sabor Salou es prepara per ser una festa sensorial que fusionarà gastronomia i cultura a la capital de la Costa Daurada, del 3 al 5 de maig, al passeig Jaume I.

Aquest esdeveniment emblemàtic, que cada any congrega més de 40.000 aficionats a la bona cuina, tant residents com visitants, es presenta com una finestra oberta a la riquesa culinària de Salou, oferint una mostra excepcional de la gastronomia local, juntament amb els productes més selectes amb Denominació d'Origen Protegida del territori.

42 establiments i més de 40.000 degustacions

Els 42 establiments, que ocuparan els diferents estands instal·lats al passeig Jaume I, estan preparats per oferir més de 40.000 degustacions que prometen delectar els paladars més exigents.

La varietat i la qualitat seran els protagonistes d'aquest cap de setmana gastronòmic, on també es podran descobrir més d'11 activitats lúdic-formatives totalment gratuïtes a la 'carpa d'activitats', accessible per a tots aquells que es registrin, prèviament, a través de saborsalou.cat

Sabor Salou no és només un esdeveniment per als amants de la bona taula, sinó també un punt de trobada cultural i social que fomenta la cohesió entre els residents de la capital de la Costa Daurada i ofereix una plataforma única per als professionals del sector, per exhibir el seu talent i creativitat.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, i el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, destaquen la importància de Sabor Salou "com un dels motors de dinamització turística i econòmica, així com un element clau en la promoció de la identitat cultural de Salou".

Andrea Mazzanti, directora tècnica de la iniciativa, ha subratllat el compromís de l'organització per oferir una experiència "renovada i enriquidora", que connecti els visitants amb l'essència i els sabors autèntics de Salou, en una edició que promet ser "inoblidable", tot reforçant la dimensió educativa i d'intercanvi de Sabor Salou.

La inauguració

La inauguració del divendres, 3 de maig, comptarà amb la presència de la comunicadora audiovisual i copresentadora del programa 'Cuines', de TV3, Gessamí Caramés; pastissera, barista i xef del seu propi restaurant "Meleta de romer", a l'Ametlla de Mar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: