Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Conveni Corner incrementa considerablement el pressupost per a promocionar la Costa Daurada

El conveni d’enguany està dotat amb un pressupost de 345.481,12 €, un increment del 20,38% / La Costa Daurada assistirà a fires com B-Travel Barcelona, Fitur Madrid, Berlin, Moscou o Londres

Els signants del Conveni Corner amb el 'Woody', la mascota de PortAventura, un dels màxims actius turístics de la Costa Daurada Els signants del Conveni Corner amb el 'Woody', la mascota de PortAventura, un dels màxims actius turístics de la Costa Daurada DIPUTACIÓ DE TARRAGONA
Turisme Eva Hidalgo
Divendres, 18 Gener 2019 18:14

Per setzè any consecutiu, un total de 25 organismes, tant públics com privats, de la Costa Daurada han signat el Conveni Corner, agrupats sota la batuta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. L’acord preveu l’assistència coordinada de tots els signants a diverses fires, i la realització d’accions de comunicació conjuntes sota la denominació de Costa Daurada, territori que els agrupa.

El pressupost és un dels aspectes destacats d’aquest Conveni, ja que assoleix els 345.481,12€ -un 20,38% més que l’anterior-, i compartit de manera proporcional entre els socis signants.

Es preveu l’assistència conjunta a fires internacionals com són la ITB de Berlin, la Vakantiebeurs d’Utrecht, la WTM de Londres i el MITT de Moscou; fires i promocions estatals i nacionals com la FITUR de Madrid, que suposarà la primera fira d’aquest 2019, Navartur de Pamplona, B-TRAVEL de Barcelona i la realització d’una acció promocional amb Logitravel.

“El turisme anglès, holandès, alemany i rus és molt important per nosaltres i és per això que el que volem és fer una aproximació a aquests mercats d’origen mitjançant la nostra presència en aquestes fires internacionals”, explica el president del Patronat de Turisme, Martí Carnicer, qui afegeix que “el Brexit està provocant un accelerament en el mercat anglès, ja que s’estan realitzant les reserves abans de l’habitual. Això està suposant una nova tendència a la qual hem d’ajustar-nos”.

A més de la presència conjunta en fires i promocions, l’acord també recull el desenvolupament d’accions de comunicació: una campanya de publicitat tant on-line com off-line a la ciutat francesa de Bordeus, una campanya al mercat andorrà, una acció de comunicació en una revista especialitzada en el sector turístic del mercat català i una campanya de publicitat en un portal espanyol on-line de prescripció i reserves de viatges.

“Un dels nostres objectius permanents és el de desestacionalitzar la Costa Daurada i això ens fa crear altres tipus d’iniciatives com centrar-nos en el turisme esportiu o de negocis per anar més enllà del turisme tradicional d’estiu”, ha comentat Carnicer.

Martí Carnicer durant la signatura del Conveni Corner (Diputació de Tarragona): 

4Q9A0330

El Conveni Corner d’enguany ha arreplegat en el seu si a un total de 25 organismes, que són: els ajuntaments d’Altafulla, Calafell, Cambrils, Creixell, Cunit, Mont-roig del Camp, Reus, Roda de Berà, Salou, Tarragona, Torredembarra, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, el Vendrell i Vila-seca; els consells comarcals de la Conca de Barberà i del Priorat; l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, l’Associació d’Apartaments Turístics de la Costa Daurada, l’Associació Costa Daurada Destinació de Golf i Pitch & Putt, l’Estació Nàutica Costa Daurada, Aquopolis Costa Daurada, PortAventura World i Priorat Enoturisme.

FITUR a Madrid, propera cita de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre

Del 23 al 27 de gener Madrid acull la Fira Internacional de Turisme, FITUR, amb una destacada presència de les marques turístiques Costa Daurada i Terres de l’Ebre.

Durant aquests dies, les institucions i agents turístics treballaran en la planificació, difusió i comercialització de les destinacions per aquest nou exercici. Des del Patronat de Turisme de la Diputació es preveu mantenir una cinquantena de reunions amb touroperadors, agències de viatges i companyies aèries.

FITUR és una de les fires amb major afluència de públic de l’estat espanyol, amb la presència de 251.000 persones durant els dies d’obertura a tot el públic i la realització de més de 6.800 trobades de negoci.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: