Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell presenta una nova activitat familiar per conèixer el paisatge de les platges

Els assistents podran aprendre sobre la flora i els hàbitats del litoral i per què és tan important recuperar-los

La regidora de Turisme, Bárbara Peris, va presentar aquest dimarts la nova activitat familiar per conèixer el paisatge del litoral La regidora de Turisme, Bárbara Peris, va presentar aquest dimarts la nova activitat familiar per conèixer el paisatge del litoral AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Turisme Redacció Infocamp
Dimarts, 22 Novembre 2022 21:19

Turisme del Vendrell presenta una nova activitat familiar i gratuïta per conèixer el paisatge de les platges, que tindrà lloc el dimarts 6 de desembre, de 10 h a 13 h, amb punt de trobada a la font ornamental el Riuet de Coma-ruga.

Els assistents podran aprendre sobre la flora i els hàbitats del litoral i per què és tan important recuperar-los. Les places són limitades i cal fer reserva prèvia al WhatsApp 670 019 171 o al telèfon 977 680 010.

Aquesta activitat s’inclou dins del projecte d’aprenentatge del Passaport Edunauta i caldrà adreçar-se a l’Oficina de Turisme per obtenir el segell corresponent.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: