Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Pinta l’Alt Camp', les noves il·lustracions de Berta Artigal per pintar i conèixer la comarca

Les làmines pretenen donar a conèixer el patrimoni natural i cultural als més petits i es podran recollir a partir del dia 13 de febrer

Les làmines es repartiran, a partir del 13 de febrer, mitjançant les oficines de turisme del'Alt Camp Les làmines es repartiran, a partir del 13 de febrer, mitjançant les oficines de turisme del'Alt Camp CC ALT CAMP
Turisme Redacció Infocamp
Dissabte, 10 Febrer 2024 10:14

'Pinta l’Alt Camp' són les noves làmines per pintar de la comarca fetes per la il·lustradora vallenca, Berta Artigal. Aquest nou material turístic sorgeix de la necessitat de donar a conèixer els monuments, elements naturals i les festes i tradicions de l’Alt Camp als infants que visiten la comarca.

En els darrers anys des del Servei Comarcal de Turisme s’ha detectat que les famílies són un dels perfils de turistes més habituals, fet que va en les línies estratègiques de Costa Daurada i de l’Agència Catalana de Turisme.

Ja l’any 2020 es van editar unes làmines que van tenir molt d’èxit i que ja estan esgotades, però ara s’ha volgut anar més enllà i se li han encarregat aquestes làmines a la il·lustradora vallenca - santes creuïna- Berta Artigal, que ha bolcat la seva empremta a aquestes sis il·lustracions que es presenten.

La presentació d’aquest nou material va anar a càrrec del conseller de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de l’Alt Camp, Josep Maria Girona, i de la il·lustradora Berta Artigal. Per Girona "aquestes làmines pretenen oferir una experiència inoblidable capturant l’essència i la bellesa dels monuments i elements naturals de la comarca de manera única i accessible per a infants i, per què no, també a adults". Per la seva banda, Artigal, va posar de manifest l’experiència que ha estat realitzar aquestes il·lustracions per conèixer més a fons la comarca i el patrimoni natural i cultural del que disposem.

Làmines Pinta Alt Camp

El conseller de Turisme, Josep Maria Girona, i la il·lustradora, Berta Artigal, van presentar el nou material turístic (CC Alt Camp)

Una experiència creativa i una eina educativa

Les làmines per pintar de Berta Artigal no només ofereixen una experiència creativa, sinó que també serveixen com una eina educativa per als més joves, introduint-los subtilment a la rica història i cultura de la comarca de l'Alt Camp. A través d'aquesta iniciativa, es busca fomentar l'amor pel patrimoni local i inspirar futures generacions a preservar i apreciar la bellesa que els envolta.

Les famílies que viatgen amb els seus infants trobaran en aquestes làmines una manera perfecte per compartir moments de diversió i aprenentatge, descobrint les meravelles de l’Alt Camp mentre deixen volar la seva imaginació i creativitat.

Elements d'onze municipis en la primera tongada

En aquesta primera edició s’han incorporat elements d’11 municipis així com elements naturals característics de l’Alt Camp. De cara a l’estiu es realitzaran sis làmines més que incorporaran els elements dels 13 pobles restants.

El cost de la realització de les sis làmines i la seva impressió (en total 9.000 unitats) ha estat de 2.203,42€. Aquestes làmines s’acompanyaran amb una caixa de sis colors per tal de poder pintar l’Alt Camp.

A partir del 13 de febrer, a les oficines de turisme

Aquest material es repartirà, a partir del 13 de febrer, mitjançant les oficines de turisme de la comarca i la seu del Consell Comarcal a les famílies que vinguin a visitar la nostra comarca, grups d’escolars, etc.

La iniciativa forma part d'una de les línies marcades al Programa d’Actuació Comarcal (PAC) que és donar a conèixer la comarca de l’Alt Camp com una destinació d’interior atractiva.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: