Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona acull una jornada d’experiències d’arqueòlegs

L’acte tindrà lloc, aquest dimecres 15 de març, a la seu de l’ICAC 

Imatge de la seu de l'ICAC, on es realitzaran les jornades de l'ERC Imatge de la seu de l'ICAC, on es realitzaran les jornades de l'ERC CEDIDA
Patrimoni Redacció Infocamp
Dimarts, 14 Març 2017 11:50

Tarragona acull el proper 15 de març una jornada temàtica sobre arqueologia amb la finalitat de donar a conèixer les experiències dels investigadors que ha obtingut projectes finançats per l’ERC (European Research Council). Així com també, per fomentar la participació de més científics en un futur. L’acte es durà a terme a la seu de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC) a partir de les 16h fins les 19h.

Aquest esdeveniment s’emmarca en els actes de celebració del 10è aniversari de l’ERC. Aquest organisme, creat per la Comissió Europea, té com a missió el finançament de la investigació d’alta qualitat científica. Un ambiciós programa que recolza projectes d’investigació de fins 5 anys de durada amb dotacions econòmiques que van des dels  1.5 fins als 2.5 milions d’euros. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: