Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La campanya per recuperar l’orgue de Valls sortirà al carrer aquest Sant Jordi

'Per Sant Jordi, llibre, rosa i tub de l’orgue!' és el nom de l’acció amb la que es farà difusió de la campanya de mecenatge i apadrinament de tubs

Prova de l'orgue de Valls Prova de l'orgue de Valls CEDIDA
Patrimoni Redacció Infocamp
Diumenge, 22 abril 2018 16:24

La comissió ciutadana de l’orgue de Valls ha preparat una acció per difondre la campanya per recuperar l’instrument, coincidint amb la celebració de la festivitat de Sant Jordi. Així, durant el proper dilluns 23 d’abril a la tarda, a la Plaça del Pati, s’hi podrà trobar un estand informatiu, on es repartiran informació i butlletes per apadrinar algun dels tubs de l’orgue.

L’acció, amb el títol de 'Per Sant Jordi, llibre, rosa i tub de l’orgue!' vol incentivar l’apadrinament de tubs i fer créixer el llistat de mecenes de l’instrument, que a data d’avui ja incorpora un bon nombre de particulars, entitats i empreses. La parada informativa estarà oberta en horari de tarda, de 16.30 a 21:00h, coincidint amb els actes centrals de la tarda de Sant Jordi a Valls. La comissió espera una bona resposta a la campanya durant aquest dia, d’acord amb la bona acollida que ha tingut el projecte aquests darrers mesos.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: