Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nova intervenció arqueològica al Circ Romà

Aquests treballs tenen com a objectiu recuperar el monument romà i tota la seqüència històrica, de cara a futurs projectes d’incorporació a la ruta històrico-arqueològica

Els treballs es localitzen al solar del carrer dels Ferrers, 23, i es preveu que tinguin una durada de 10 dies Els treballs es localitzen al solar del carrer dels Ferrers, 23, i es preveu que tinguin una durada de 10 dies CEDIDA
Patrimoni Redacció Infocamp
Dimecres, 16 Gener 2019 18:09

Aquesta setmana s’han iniciat nous treballs d’intervenció arqueològica al circ romà de Tarragona, segons ha comunicat l'Ajuntament. Els treballs es localitzen al solar del carrer dels Ferrers, 23, i es preveu que tinguin una durada de 10 dies. Es tracta de la tercera fase d’una sèrie d’intervencions que van iniciar-se l’any 2016, i compten amb el cofinançament de l’Ajuntament de Tarragona i la Fundació Mútua Catalana.

Aquests treballs tenen com a objectiu, recuperar el monument romà i tota la seqüència històrica d’aquest punt de la ciutat, de cara a futurs projectes d’incorporació a la ruta històrico-arqueològica que permetin apropar el patrimoni històric a la ciutadania.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: