Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'eleven a quatre els detinguts per incidents durant la vaga general

Són dues persones a Tarragona, una a Barcelona i una altra a Gurb

Diversos manifestants davant d'una filera d'agents antiavalots dels Mossos en l'intent d'accés a l'AP-7 a Tarragona Diversos manifestants davant d'una filera d'agents antiavalots dels Mossos en l'intent d'accés a l'AP-7 a Tarragona ROGER SEGURA / ACN
Societat ACN
Dijous, 21 Febrer 2019 14:48

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre persones per atemptat contra agents de l'autoritat durant les protestes per la vaga general, dos a Tarragona, un a Barcelona i un a Gurb. La primera persona ha estat arrestada quan prop d'un miler de manifestants han intentat accedir al peatge de l'AP-7 a Tarragona mentre els Mossos ho impedien a cops de porra. L'home arrestat hauria intentat escapolir-se del cordó policial i ha estat detingut i emmanillat. L'altra persona de Tarragona ha estat arrestada per atemptat contra agents de l'autoritat, lesions i desordres públics per una acció prèvia en una de les protestes. Ha estat identificada i se l'ha acabat detenint al nucli de la ciutat de Tarragona.

A Gurb, la detenció s'ha produït quan els Mossos han intentat desallotjar els manifestants que es concentraven a la C-17, segons han confirmat fonts del cos a l'ACN. L'arrest s'ha fet per atemptat contra els agents. Els Mossos han intervingut a la C-17 i han afirmat que es llançaven objectes contra els agents.

Finalment, el Departament d'Interior ha confirmat la detenció d'un manifestant a Barcelona, a la protesta de la Gran Via, a l'alçada del carrer Urgell, quan un manifestant ha donat un cop de puny a un agent, segons la conselleria. Tot i que en un primer moment, Interior havia situat la detenció a la protesta de la plaça Lesseps, el Departament ha rectificat i ha assegurat que l'arrest s'ha produït prop de la plaça Espanya.

Els arrestats a Tarragona han estat conduïts a la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Campclar, on els CDR han convocat una concentració "en solidaritat" amb els detinguts. Diverses persones dels CDR també es troben concentrades a la comissaria de Vic en solidaritat amb la persona detinguda.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: