Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els regals dels Reis d'Orient arriben a la Muntanyeta de la mà del COAATT

Ja fa 19 anys que els Reixos pugen a saludar als usuaris del centre de paràlisi cerebral i els porten regals

Aquest matí, els Reis d’Orient han anat a saludar als usuaris de La Muntanyeta de la mà del COAATT Aquest matí, els Reis d’Orient han anat a saludar als usuaris de La Muntanyeta de la mà del COAATT COAATT
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 06 Gener 2024 18:03

Fidels a la tradició i per dinovè any, els Reis d’Orient del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació (COAATT) han viatjat aquest 6 de gener fins la seu de la Muntanyeta per saludar als usuaris i usuàries de l’Associació de Paràlisi Cerebral. Enguany, a més de saludar-los un per un, els Reixos han lliurat a tots ells un regal especial, una ràdio. A l’acte, com és habitual, hi havia familiars dels usuaris i també els monitors de l’associació.

Els Reis d’Orient del COAATT també han visitat la seu de la Llar Natalis de Tarragona que coordina l’Arquebisbat de Tarragona i que acull mares gestants que, per la seva situació social o familiar, puguin patir exclusió social posant així en risc la continuïtat de la gestació. A totes elles, se’ls ha regalat un necesser amb productes d’higiene personal.

Per acabar la jornada festiva del 6 de gener, els Reixos han fet la tradicional entrega de regals als més de 120 nens i nenes, tots ells fills i filles dels col·legiats i col·legiades, que s’han aplegat a les dependències del COAATT.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: