Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vilagrà assegura que la gestió de l'aigua des del món local és "clau" per afrontar la situació de sequera

La vicepresidenta reivindica les mesures impulsades pel Govern per revertir l'escassetat d'aigua des de l'Alt Camp

La vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà, acompanyada de l'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, i d'altres autoritats, visitant la nova Bassa de la Comunitat de Regants de Valls La vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà, acompanyada de l'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, i d'altres autoritats, visitant la nova Bassa de la Comunitat de Regants de Valls GOVERN
Societat ACN
Divendres, 23 Febrer 2024 17:45

La vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà, ha assegurat que la gestió de l'aigua des del món local és "clau" per a afrontar l'actual situació de sequera. Aquest divendres, Vilagrà ha visitat la nova Bassa de la Comunitat de Regants de Valls i la depuradora EDAR de Vallmoll, dues infraestructures rellevants per a la comarca.

Des de l'Alt Camp, la vicepresidenta ha reivindicat la inversió de 1.045 milions d'euros, anunciada fa pocs dies per part del Govern, per combatre la sequera aquest 2024. "En el darrer any i mig, hem activat un seguit d'infraestructures vinculades a la gestió de l'aigua com no s'havia fet en l'última dècada", ha defensat. També ha remarcat que el Pla Especial de Sequera, impulsat el 2021, ha donat "bons resultats".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: