Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cs retreu a ERC i Junts l'estancament del projecte del Hard Rock: "El territori el necessita"

Matías Alonso denuncia l'abandonament el Govern pel que fa a inversió i despesa pública

El cap de llista de Ciutadans, Carlos Carrizosa, conversa amb el cap de cartell a Tarragona, Matías Alonso, en una visita a Tarragona El cap de llista de Ciutadans, Carlos Carrizosa, conversa amb el cap de cartell a Tarragona, Matías Alonso, en una visita a Tarragona JORDI PUJOLAR / ACN
Societat ACN
Dimarts, 30 abril 2024 17:39

El cap de llista de Cs per Tarragona, Matías Alonso, assegura que "la manca de voluntat política" d'ERC i també de Junts per Catalunya és la responsable de l'estancament del projecte del complex de Hard Rock a Salou i Vila-seca. Alonso assegura que la demarcació "necessita" que aquest projecte tiri endavant perquè generarà "ocupació de qualitat" i ajudarà a "desestacionalitzar el turisme". "El pla director està en un calaix de la Generalitat quan s'hauria d'haver aprovat ja", exclama Alonso, durant una passejada per Tarragona amb el candidat a la presidència del seu partit, Carlos Carrizosa. Alonso també ha retret als darrers Govern la manca d'inversió pública a les comarques tarragonines i demana el vot a Cs per "capgirar" la situació.

Matías Alonso lamenta que Tarragona sigui a la cua de Catalunya en inversions i també en ocupació, especialment en comarques com el Baix Penedès o el Montsià, mentre, d'altra banda, "creix la criminalitat". És, diu, una situació "insostenible" fruit d'una manca de "previsió estratègica".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: