Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC del Vendrell vol una auditoria de la gestió de les piscines

Els republicans creuen que el cost de l'empresa Aqualia és “desmesurat”

La regidora d'ERC, Eva Mata, en el ple La regidora d'ERC, Eva Mata, en el ple CATI MORELL/ TAEMPUS
Vida Municipal Cati Morell / Taempus
Dimecres, 29 Març 2017 08:12

El grup municipal d'ERC demanarà en el ple del Vendrell una auditoria externa per analitzar la gestió que l'empresa Aqualia fa de les piscines cobertes municipals.

L'executiva d'ERC considera “desmesurat” el preu que l'empresa va cobrar entre el 2010 i el 2015 per fer-se càrrec d'aquest servei, que, segons els republicans, puja a més d'un milió d'euros anuals, quan els ingressos generats no arriben al milió en tot aquest període. Els republicans creuen que l'excessiva despesa va ser la principal causa de la dissolució de la societat municipal Esports i Lleure, que no va poder fer front als comptes negatius.

ERC sospita que en el procés de cessió del contracte que Aqualia va fer a Aigües de Tomoví (del 51% del total) hi va haver “contrapartides” que no s'haurien declarat i reclama que s'auditi fins a quin punt es va complir el contracte i com es va gestionar la situació.

ERC també demanarà una auditoria del servei de transport del bus urbà del Vendrell, que depèn del regidor Josep Marrasé (exregidor d'ERC i actual regidor no adscrit del govern).

Els republicans fan aquestes peticions just després que el govern municipal del Vendrell ha sabut que la Delegació del Govern espanyol ha presentat un contenciós administratiu contra l'Ajuntament per la fórmula utilitzada per fer front als pagaments d'alguns serveis externalitzats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: