Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CUP recorda les demandes dels veïns del barri Riuclar

L'AV de Riuclar demana pavimentar l'aparcament de cotxes, la neteja de la riera que travessa el barri i posar punts de llum a les cases que queden a les fosques

La riera que travessa el barri tarragoní de Riuclar origina núvols de mosquits durant l'estiu La riera que travessa el barri tarragoní de Riuclar origina núvols de mosquits durant l'estiu CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 18 abril 2017 13:12

Membres de la CUP de Tarragona es van reunir dimarts passat amb representants de la renovada Associació de Veïns i Veïnes de Riuclar per tractar dels assumptes que els afecten. Durant la reunió, l'AV de Riuclar va fer saber al grup de l'oposició que, des que s'ha renovat l'enllumenat del barri, les cases que donen a l'esplanada que hi ha al costat del poliesportiu "han quedat a les fosques ja que en aquell espai no s'havia previst cap nou fanal i els vells que i hi havia, durant la renovació, els van deixar sense llum". Per aquest motiu, proposen posar punts de llum en aquell espai.

Els veïns també demanen que cal pavimentar l'aparcament de cotxes que hi ha davant del pavelló poliesportiu, "ja que quan plou esdevé un basssal de fang i, sovint, s'hi veuen nius de rates". Alhora, volen que l'Ajuntament exigeixi al propietari del solar limítrof amb l'aparcament, "que netegi el seu solar -antic hort- ja que s'hi acumula molta malesa i l'espai esdevé un perill". 

Un altra petició que fa temps que dura és qui s'ha de fer càrrec de la neteja de la riera pavimentada que travessa el barri, si l'Ajuntament de Tarragona o l'Agència Catalana de l'Aigua. Segons l'entitat veïnal, quan arriba la calor, tot el voltant de la riera i la seva llera "esdevenen un viver de mosquits, fins al punt de no permetre la vida al carrer en una part important del barri com a conseqüència dels núvols d'aquests insectes que s'hi formen".

Finalment, l'AV Riuclar va transmetre a la CUP la necessitat de pensar en una renovació de les rajoles del terra de la majoria de voreres del barri, ja que "es troben en un estat de descomposició evident a causa dels anys que fa que es van instal·lar i del seu ús".

Segons la CUP, totes les demandes "són assumibles" per l'equip de govern i confien que es resolguin en un període de temps breu, "sobretot les que cal fer abans de l'estiu".

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: