Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona fa una crida ciutadana a la retirada de símbols feixistes

El ple aprova per unanimitat una moció de la CUP i fa una crida a la ciutadania per localitzar i retirar plaques franquistes

La regidora de Patrimoni, Begoña Floria, va fer una crida a la col·laboració ciutadana La regidora de Patrimoni, Begoña Floria, va fer una crida a la col·laboració ciutadana JUDIT FERNÀNDEZ/ EL PUNT AVUI
Vida Municipal Azahara Palomares / El Punt Avui
Divendres, 28 abril 2017 08:35

Després de l'aprovació, també per unanimitat, de la moció impulsada per la CUP per a la retirada de totes les plaques franquistes que encara queden a la façana de diversos edificis de la ciutat, el govern municipal va fer una crida a la col·laboració ciutadana perquè l'ajudi a fer un inventari exacte de tots els elements feixistes existents. “No volem que cap ens quedi fora”, va subratllar la regidora de Patrimoni, Begoña Floria.

Les persones que tinguin alguna de les plaques localitzades, ho podran comunicar a l'àrea de Mobilitat de l'Ajuntament, que requerirà als propietaris que la retirin. En cas que no ho facin, actuarà el consistori de manera subsidiària.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: