Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comencen les obres de millora del cementiri de Vila-seca

Enguany es compleix el 125 aniversari de la construcció del recinte

Les obres de remodelació del cementiri han començat aquesta setmana Les obres de remodelació del cementiri han començat aquesta setmana CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 25 Mai 2017 11:26

Aquesta setmana s’han iniciat les obres de remodelació i millora del cementiri municipal de Vila-seca. Coincidint amb el 125è aniversari de l’actual cementiri, que es commemorarà el proper 1 de novembre, l’Ajuntament de Vila-seca ha començat tot un seguit d’obres pressupostades en 450.000 euros. De fet, en aquesta primera fase es rehabilitarà el cos principal del cementiri, s’adequaran els paviments i l’accessibilitat del recinte, s’eliminaran les barreres arquitectòniques, es renovaran les xarxes de sanejament i resta d’instal•lacions, es rehabilitaran les parets i sostres de nínxols i també adequarà l’accés del tanatori municipal.

L'any passat, l’Ajuntament va aprovar un pla director del recinte del cementiri municipal, que acull el tanatori i el propi cementiri, per tal de realitzar diverses millores i definir per un futur la seva ampliació. L’estudi planteja propostes com nous accessos laterals, la supressió de barreres arquitectòniques, la renovació de les xarxes de sanejament i resta d’instal·lacions, actuacions al cos principal d’accés i possible columbari, la millora en els blocs de nínxols, la creació d’una sala de cerimònies, l’ordenació a llarg termini del cementiri i la possibilitat de fer nous creixements al recinte. L’estudi també recull la proposta de millora dels accessos i ampliació de l’actual tanatori.

D’altra banda, l’Ajuntament de Vila-seca adjudicarà properament la construcció de nous nínxols a la part posterior del recinte. Amb un cost de 130.000 euros, es construiran 84 nínxols, es farà la vorera del nou espai i s’instal·larà una font.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: