Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC-MES-MDC denuncia la presència de publicitat als plafons de Display

Insten l’Ajuntament de Tarragona a exigir a l’empresa anunciadora la retirada immediata dels cartells i a fer front a les despeses derivades

Al carrer Gasòmetre, els plafons de Display,- espai adreçat a acollir projectes artístics-, han estat ocupats amb publicitat comercial Al carrer Gasòmetre, els plafons de Display,- espai adreçat a acollir projectes artístics-, han estat ocupats amb publicitat comercial CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 27 Mai 2017 11:17

El Grup Municipal d'ERC-MES-MDC a Tarragona ha denunciat que els plafons del projecte Display -destinat a la difusió de l'art-, situats al carrer Gasòmetre, estan ocupats per cartells publicitaris d’una fira de descomptes. Els republicans demanen que l’ajuntament obligui l’empresa anunciadora a retirar els cartells de forma immediata i a assumir les despeses que se’n puguin derivar. "És inadmissible que un espai adreçat a acollir projectes artístics sigui envaït per publicitat comercial. Exigim que es retirin immediatament els cartells i que l’empresa pagui els costos que se’n puguin derivar", afirma el portaveu d’ERC, Pau Ricomà, qui demana aplicar, si s’escau, la sanció corresponent a l’empresa anunciadora.

D’altra banda, des d’Esquerra, demanen a l’equip de govern (PSC-PP-Unió) que vetlli per mantenir en condicions els plafons d’art al carrer. ‘Els projecte Display, impulsat per Laboratori Visual, té un llarg recorregut amb més d’una quarantena d’intervencions d’art efímer en els darrers anys. "Hem de vetllar per evitar situacions com la que denunciem i si es produeixen cal actuar amb immediatesa", conclou Ricomà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: