Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

Mor l'exregidor d'ERC a l'Ajuntament de Reus, Josep Anton Sánchez

El seu comiat serà, aquest dilluns a la tarda, al tanatori de Mémora

Imatge d'arxiu del regidor Josep Anton Sánchez, a l'Ajuntament de Reus Imatge d'arxiu del regidor Josep Anton Sánchez, a l'Ajuntament de Reus EL PUNT AVUI
Vida Municipal
Dilluns, 29 Mai 2017 07:33

Aquest diumenge a la matinada, ha mort Josep Anton Sánchez a l'edat de 59 anys, a causa d'un càncer. Sánchez va ser regidor de l'Ajuntament de Reus per ERC en el mandat 1999-2003, i en el següent, l'any 2004 va dimitir. En la seva ocupació municipal, va tenir assignades les àrees d'Esports, Responsabilitat Civil i Emergències.

De professió bomber, Josep Anton Sánchez va ser cap de Seguretat del Cos de Bombers a l'Aeroport de Reus. Va ser també una persona molt activa en el teixit associatiu de Reus. Sánchez va exercir de vicepresident dels Xiquets de Reus, president de l'Associació de Veïns Sol i Vista i fou membre de la junta de la Federació de Veïns de Reus (FAVR)

El comiat de Josep Anton Sánchez tindrà lloc aquest dilluns, a les 4 de la tarda, en una cerimònia civil al tanatori de l'empresa Mémora a Reus.

A través d'un comunicat, Esquerra Republicana de Catalunya a Reus, ha manifesat "fer costat a la família i els amics de Sánchez en el dolor per la seva pèrdua".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: