Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ciutadans pregunta per la seguretat del festival Elrow Friends & Family

C's Salou insta a l'equip de govern a donar explicacions sobre "el pla de mobilitat, accessibilitat i seguretat de l'esdeveniment" i "les mesures mediambientals"

El Grup Municipal de C's de Salou va interpel·lar l'alcalde sobre el festival Elrow durant el ple celebrat dimecres El Grup Municipal de C's de Salou va interpel·lar l'alcalde sobre el festival Elrow durant el ple celebrat dimecres CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 01 Juny 2017 10:41

Els grups municipals de Ciutadans (Cs) a Salou i Vila-seca han preguntat per les mesures de seguretat del festival Elrow Friends & Family, que tindrà lloc el proper 15 de juliol a Salou, en els plens de tots dos municipis davant "l'absència d'informes de seguretat i mobilitat aprovats per Protecció Civil, Bombers o Policia Local", ha manifestat el regidor de C's a Salou, Germán Rueda, en un torn de preguntes durant el ple celebrat ahir.

El regidor de Ciutadans s'ha mostrat "escèptic" davant un festival del qual "només es disposa de la informació del lloc, el dia, el preu de l'entrada i alguns dels artistes que participaran". Davant un esdeveniment que aglutinarà a més de 20.000 persones, Rueda ha instat a l'equip de govern a comparèixer i explicar "quin serà el pla de mobilitat, accessibilitat i seguretat", així com "les mesures mediambientals que es té pensat aplicar per salvaguardar el litoral de la Costa Daurada". En aquest sentit, els ha instat també a donar més detalls sobre el suposat "cost zero per a les arques municipals del festival".

Per la seva banda, el portaveu de C's a Vila-seca, Juan Antonio Ramírez, ha manifestat que comparteix la preocupació per la celebració d'aquest esdeveniment. Per això, el seu grup ha volgut saber "els contactes entre l'Ajuntament de Vila-seca, l'organització de l'Elrow, l'Ajuntament de Salou i el Port de Tarragona en la cessió de terrenys i les mesures de seguretat" i va preguntar en el ple de divendres"l'opinió de l'equip de govern sobre aquest tema". Precisament, l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, s'hi va referir "sobre el desencertat del lloc i la data de l'esdeveniment".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: