Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Suñé denuncia davant els jutjats les acusacions de frau rebudes

El procés judicial s'ha accelerat per l'aparició d'un document amb la seva signatura falsificada, segons el regidor torrenc

Lluís Suñé (ABG), al centre, en una imatge d'arxiu durant la celebració d'un ple a Torredembarra Lluís Suñé (ABG), al centre, en una imatge d'arxiu durant la celebració d'un ple a Torredembarra JOSEP CARTANYÀ
Vida Municipal Josep Cartanyà
Dijous, 01 Juny 2017 17:05

El portaveu de l’Alternativa Baix Gaià (ABG), Lluís Suñé, ha interposat denúncies contra els qui considera que “l’han difamat”, en relació a les acusacions rebudes de frau elèctric al seu negoci l’Auca Taverna de Torredembarra. Suñé va trencar el silenci dimarts en una entrevista a Ona La Torre, on va afirmar haver-se sentit molt afectat “per tot l’allau d’informacions que l’incriminaven sense proves”. El regidor també va explicar que el procés judicial s’ha accelerat quan els funcionaris de l’Ajuntament van detectar un document amb la seva signatura “falsificada”, que constituiria una prova important per a la defensa de Suñé. El regidor també va criticar el paper de C’s, PP i Avui Democràcia per haver ”traspassat línies vermelles i intentar treure rèdit polític d’una campanya de desprestigi personal fonamentada en rumors".

Cal recordar que Ciutadans, PP i Avui Democràcia van forçar la celebració d'un ple extraordinari sobre el cas Suñé, que es va suspendre a mitges quan el propietari del local de l'Auca Taverna va presentar un reconeixement de deute amb Endesa, suposadament signat per Suñé.

Els tres partits volen veure les proves

Els grups de l'oposició a Torredembarra Ciutadans (Cs), Partit Popular (PP) i Avui Democràcia (AvuiD) han demanat al regidor d’Acció Social, Lluís Suñé, que “deixi de banda la seva actitud victimista i faci públiques les factures de la llum que acabarien amb la polèmica davant d’un possible cas de frau amb Endesa”, després de les últimes declaracions del membre de l’equip de govern a l’emissora local Ona la Torre, on ha assegurat "interposar denúncies contra l’oposició".

Finalment, els portaveus Toni Cruz (Cs), Núria Gómez (PP) i Rosa M. Guash (AvuiD), han lamentat els retrets i les acusacions del regidor d'ABG i li han recordat que “l’oposició només està exercint com a tal al demanar explicacions i exigir la seva reprovació fins que s’aclareixi el cas de presumpte frau amb la companyia elèctrica”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: