Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’exgerent de l’EMT nega cap mal ús de la targeta

L’anterior responsable de l’empresa municipal de Tarragona diu que tots els diners “estan justificats” i nega les sospites que en destinés a usos personals

L'EMT gestiona els autobusos municipals de Tarragona L'EMT gestiona els autobusos municipals de Tarragona ARXIU/ JOSÉ CARLOS LEÓN/ EL PUNT AVUI
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 02 Juny 2017 08:24

L’exgerent de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona Mario Cortés va respondre ahir públicament amb un comunicat a les sospites que ha generat l’extracte de la targeta de la companyia que va fer servir entre els anys 2013 i 2016. El grup municipal de Ciutadans (C’s) ha posat el cas en coneixement de la fiscalia perquè podria tractar-se d’un presumpte delicte de malversació de fons públics. Cortés va afirmar que “tots els diners estan justificats” i que, a més, s’havien “pagat en el marc de l’activitat de l’empresa”.

Segons va denunciar C’s, les despeses d’aquests tres anys pugen a més de 60.000 euros i inclouen conceptes com ara múltiples dinars a restaurants, compres en grans magatzems, multes de trànsit i diversos viatges, a més de despeses en llocs diferents en un mateix dia.

“Des de la meva perspectiva crec que no he fet cap mal ús de les despeses imputades a la targeta de l’EMT”, va sentenciar Cortés, que va afirmar que mantindrà silenci fins que no hagi pogut donar explicacions davant de la justícia. Cortés va dimitir del càrrec l’octubre del 2015, després que C’s denunciés presumptes irregularitats en unes adjudicacions, però el seu cessament no va ser efectiu fins al maig de l’any passat. Actualment, continua treballant a l’EMT com a cap de servei. Cortés també va indicar en el comunicat la possibilitat d’emprendre les accions judicials “necessàries” per defensar la seva “honorabilitat”.

El consell d’administració de l’EMT va decidir dimarts passat obrir un expedient d’investigació per cercar la motivació de totes les despeses. Així mateix, l’oposició de Tarragona va reclamar dimecres que es prenguin més mesures de control de les empreses municipals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: