Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Decidim Vila-seca reclama una millora de l'estadi municipal

El grup de l'oposició també presentarà dues mocions al ple de divendres 30 de juny en defensa de la xarxa de camins rurals del municipi

Imatge d'arxiu de l'Estadi Municipal de Vila-seca Imatge d'arxiu de l'Estadi Municipal de Vila-seca CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 29 Juny 2017 12:15

El Grup Municipal Decidim Vila-seca - AM (DVAM) presentarà en el ple de divendres una moció per engegar un projecte per a remodelar l'estadi municipal "davant la degradació del complex i la manca d’espais suficients per a la pràctica de l’esport". El complex Estadi Municipal de Vila-seca acull les activitats esportives, principalment, del Club de Futbol, Club d’Atletisme, Club de Tennis i Club de Ciclisme del municipi. Segons el grup de l'oposició, "ha patit una degradació i un abandonament al llarg dels anys, accentuat des de l’obertura de les noves piscines municipals".

Aquest fet s'uneix la pràctica totalitat dels grups polítics municipals, que recollien en els seus programes la necessitat de remodelar i, en el cas de Decidim Vila-seca, ampliar el complex. DVAM també recorden que les entitats esportives del municipi "reclamen que existeix una manca d’espais per a la pràctica de l’esport", degut al creixement sostingut del municipi.

Degut a aquests dos fets, des de DVAM proposen que l’Ajuntament es comprometi a definir un projecte d’actuació que resolgui aquestes mancances. Per tal de fer-ho, demanen la creació d’una taula temporal formada per representants de tots els grups municipals i els tècnics de l’Ajuntament, però també per totes les associacions esportives implicades. D’aquesta manera es pretén trobar consens en un projecte que ha de resoldre les problemàtiques reals d’aquestes entitats. En la mateixa línia de consens i democràcia participativa, demanem que el projecte definitiu sigui sotmès a aprovació per mitjà d’una consulta municipal.

La xarxa de camins rurals

En el Ple de l’Ajuntament de Vila-seca, que es celebrarà aquest divendres 30 de juny, es votaran dues mocions presentades per DVAM que proposen, entre d’altres, la senyalització i millora del manteniment dels camins rurals del terme.

La primera de les mocions, centrada en el coneixement i divulgació de la xarxa de camins rurals, proposa un cens toponímic dels camins. El text demana també senyalitzar tots els camins i valorar la possibilitat de crear rutes saludables a peu i en bicicleta. Per tal de difondre la xarxa de camins, proposa també la creació d’un mapa dels camins del terme.

La segona, centrada en la seguretat i el manteniment, sol·licita específicament garantir el bon estat dels camins, amb especial atenció als més allunyats al nucli de Vila-seca. També se centra en la problemàtica del tall de la C-14 sobre el Camí de Mas Calvó, que aïlla una bona part del terme rural de Vila-seca. Finalment, demana la definició d’un Pla d’Actuació Urgent sobre la seguretat als camins Fondo i de Cambrils, "donat el gran volum de trànsit rodat que reben i les complicacions de seguretat que això implica", alhora que recorden que, tot just farà un any, una jove vila-secana moria atropellada al Camí Fondo de Vila-seca, per on transitava a peu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: