Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

C's Cambrils demana més aparcaments per a bicicletes

El regidor Imanol Rico (C's) senyala la necessitat de "treballar en un pla de mobilitat local, sostenible i saludable que millori la qualitat de vida dels veïns”

Bicicletes aparcades en un arbre de la façana marítima de Cambrils Bicicletes aparcades en un arbre de la façana marítima de Cambrils CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 11 Agost 2017 17:55

El Grup Municipal de Ciutadans (C's) a Cambrils ha sol·licitat "la instal·lació de més aparcaments per a bicicletes a Cambrils, principalment al Passeig Marítim on hi ha moltes bicicletes mal aparcades", ha assenyalat el portaveu municipal de Cs, Imanol Rico, i ha afegit que "si s'aposta pel turisme esportiu amb bicicleta, s'ha d'adaptar la ciutat tant en aparcaments com en carrils bici i passos de ciclistes, ja que actualment hi ha deficiències a la ciutat en aquest sentit".

Imanol Rico ha assegurat que "Cambrils és una ciutat idònia per gaudir de la bicicleta, molts veïns acostumen a fer-la servir per desplaçar-se". Per això, ha apostat també per "treballar en l'elaboració d'un pla de mobilitat local sostenible que incrementi el nombre d'aparcaments, els carrils i passos de bicicleta". D'aquesta manera, "es fomentaria la mobilitat sostenible i saludable i els ciutadans podrien fer servir la seva bicicleta tot l'any".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: