Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Senat de Tarragona perd sis dels seus membres

Josep Bargalló també plega del Comissionat de la Biennal de Castells

Imatge de la trobada, el passat mes de juny, del Senat Tarragoní Imatge de la trobada, el passat mes de juny, del Senat Tarragoní MAURI
Vida Municipal Agnès Llorens
Dimecres, 04 Octubre 2017 19:58

Les reaccions davant de la posició de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, respecte al manteniment del pacte del govern amb el PP han afectat també a la representació institucional d’alguns òrgans de Tarragona. D’una banda, el Comissionat de la Biennal de Castells, Josep Bargalló, ha anunciat que plega perquè no se sent amb cor de “representar institucionalment un ens d’una ciutat l’ajuntament del qual no condemna la violència quan els seus ciutadans han estat apallissats i les escoles destrossades”. Bargalló afegeix que “sembla que l’alcalde fa prevaldre per damunt de tot els interessos de la ciutat amb els Jocs Mediterranis”.

De l’altra, fins a sis membres del Senat de Tarragona -l’òrgan de consulta de l’alcalde- han decidit abandonar l’ens. La filòloga Joana Zaragoza, el doctor Josep Maria Solé Poblet, el periodista Frederic Porta i el baríton Àngel Òdena van enviar un comunicat anunciant la seva marxa. Òdena destaca que és“una vergonya” que l’alcalde no defensés els interessos dels ciutadans que van patir les agressions policials. i que no participés en la concentració de dimarts. Durant la tarda, la revista 'Fet a Tarragona' confirmava que la presidenta de l'Esbart Santa Tecla, Rosa Llorach, i la psicòloga Marina Robert, també havien decidit donar-se de baixa de l'òrgan.

Per la seva banda, Ballesteros ha lamentat avui la marxa dels senadors. Tot i així, ha volgut puntualitzar que tant Òdena com Porta “feia tres i cinc anys respectivament que no venien a les reunions”, alhora que s'ha mostrat “sorprès” per la renúncia de Joana Zaragoza.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: